Липса мощност при включен климатик 2.0 D-4D

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Re: Липса мощност при включен климатик 2.0 D-4D

Мнение от KiLLeR » 03 Юли 2012 22:30

kaloian311 написа: Огин,сега ша требе да минавам на по големи сп.дискове tooth.gif :chain:
Разхода как е сега mellow.gif Климатика усеща ли се като го включиш tooth.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
kaloian311

Мнение от kaloian311 » 03 Юли 2012 22:44

KiLLeR написа:
kaloian311 написа: Огин,сега ша требе да минавам на по големи сп.дискове tooth.gif :chain:
След всички манипулации разликата с пуснат и спрян климатик почти не се усеща,а колкото до разхода не ми е актуален.Правил съм много проби с три различни бокса,къси,дълги отсечки,настройване на ниски и високи обороти та засега дава 8.4 градско с вкл.климатик.Като се кротна малко ще ти дам актуално инфо.П.С.Нали трябва да си намерим повод за Баумакса spell.gif
Изображение

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 03 Юли 2012 23:27

kaloian311 написа:
KiLLeR написа:
След всички манипулации разликата с пуснат и спрян климатик почти не се усеща,а колкото до разхода не ми е актуален.Правил съм много проби с три различни бокса,къси,дълги отсечки,настройване на ниски и високи обороти та засега дава 8.4 градско с вкл.климатик.Като се кротна малко ще ти дам актуално инфо.П.С.Нали трябва да си намерим повод за Баумакса spell.gif
Баумакса е ясен само да се завъртя в района :whistle: А то като се кротнеш, разхода е ясен въпроса е сега да е по джоба, че тези по-големи дискове трябва да се избият от някъде laugh.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Публикувай отговор