Здравейте колеги и фенове Toyota:)
Предстои ми купуване на автомобил и за момента съм се спрял на следното:
Toyota Corolla 2.0 D4D Нов Внос
Цена : 6 100 лв.
Дата на производство януари 2002 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност 110 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 162000 км
Цвят Сив
Искам да ви помоля за мнения най-вече за двигателя, скоростната кутия и по-съществените проблеми които могат да се срещнат при този модел.
Предварително благодаря!
Toyota Corolla 2.0 D4D - мнения
-
Re: Toyota Corolla 2.0 D4D - мнения
А дали цената не е твърде ниска за тази кола точно?
Не че нещо, но зад по-ниска цена не се ли крият някакви проблеми.....
Поста ми прилича на спам, но е предупреждение - бъди двойно по-внимателен, именно заради цената
Не че нещо, но зад по-ниска цена не се ли крият някакви проблеми.....
Поста ми прилича на спам, но е предупреждение - бъди двойно по-внимателен, именно заради цената
Corolla 2002, 2.0 D4D, дизел, 110 к.с.
-
Блягодаря ти за предупреждението. Аз също съм доста мнителен заради цената. Можеш ли обаче да споделиш и някакво мнение за мотора и за колата като цяло?
Цената не е АБСОЛЮТНО никакъв ориентир - понеже скоро изръчкахме почти целия бг пазар за коли видях боклуци на двойни цени и перфектни коли от същите марки и модел на доста ниски цени. Така че- гледай внимателно и не слушай джамбазина какво ти говори. Вземи майстор със себе си ако имаш под ръка- просто виждат неща невидими за обикновения потребител. А по темата- цената изобщо не е ниска за пазар като Дупница и Кюстендил например, за София и Варна е относителна, за Сливен ,Ст. Загора и др. малки градчета е леко съмнително ниска biggrin.gif .На мен лично, колкото и ниска да ми се вижда, нагло предлагам с 10% по-ниска.
Honda cr-v III I-CTDI, 2008 г., Avensis 1 Wagon (T22) 2.0 D-4D,2000 г.
Цената не е ориентир и може да е подвеждаща ако е ВИСОКА!
Ако е ниска обаче за мен си е двойно по-подозрително - смяташ ли че продавача не знае каква кола ти продава и ако е перфектно здрава не би я продал на надута цена, вместо на намалена?
Аз лично така щях да се надена на една евтинка, добре че имаше хора с мен, които забелязаха, че тая кола все едно трактор я беше газил - почти нямаше ламарина, която да не е "редактирана". Разбира се всичко после оправено много добре, боядисано и т.н., но все пак това не е колата, която човек би искал да купи.
Признавам си, аз лично никога нямаше да забележа тия неща, но дали ниската цена не ме прави подозрителен вече, а?
Ако е ниска обаче за мен си е двойно по-подозрително - смяташ ли че продавача не знае каква кола ти продава и ако е перфектно здрава не би я продал на надута цена, вместо на намалена?
Аз лично така щях да се надена на една евтинка, добре че имаше хора с мен, които забелязаха, че тая кола все едно трактор я беше газил - почти нямаше ламарина, която да не е "редактирана". Разбира се всичко после оправено много добре, боядисано и т.н., но все пак това не е колата, която човек би искал да купи.
Признавам си, аз лично никога нямаше да забележа тия неща, но дали ниската цена не ме прави подозрителен вече, а?
Corolla 2002, 2.0 D4D, дизел, 110 к.с.
Всъщност, цената наистина няма голямо отношение към състоянието на колата.Може да е ниска по ред причини, без колата да има "лимонки".Така, че моя окончателен съвет е:взимай човек, който разбира със себе си. Особено пък с ламарините много трябва да се внимава, ако колата е удряна, китосвана и тн, бягай далеко-всичко друго се оправя, ама купе едва ли ще тръгнеш да сменяш...
Honda cr-v III I-CTDI, 2008 г., Avensis 1 Wagon (T22) 2.0 D-4D,2000 г.
-
Благодаря за съветите. Тъй като тотално се убедих че горублянските продавачи са абсолютни мошенници ще проверя какво е положението с дупнишките и после пак ще пиша:)
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Дупнишките джамбази са още по-зловещи от Горублянските. laugh.gif
Аз бих те посъветвал да погледнеш в 2 автокъщи, от които доста познати са си купили читави коли - Боми Ауто и Стойов кар. Намират се Околовръстното над НБУ.
Естествено и за там важи правилото да си отваряш очите и ушите на 8 (не на 4 laugh.gif )!!!
Аз бих те посъветвал да погледнеш в 2 автокъщи, от които доста познати са си купили читави коли - Боми Ауто и Стойов кар. Намират се Околовръстното над НБУ.
Естествено и за там важи правилото да си отваряш очите и ушите на 8 (не на 4 laugh.gif )!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!