Радвам се, че съм един от Тойотаджиите вече. Моля да ми помогнете от къде мога да си намеря бандажна резервна гума 15''5x100 ще съм Ви много благодарен!
Бандажна резервна гума
Бандажна резервна гума
Здравейте, преди 6 месеца си купих Тойота Авенсис 4A-FE 1999 г. Комби
Радвам се, че съм един от Тойотаджиите вече. Моля да ми помогнете от къде мога да си намеря бандажна резервна гума 15''5x100 ще съм Ви много благодарен!

Здравей колега,
Аз карам Карина и съм с бандажна гума от Субару 5х100 с централен отвор 56 мм. На нашите централния отвор е 54 мм има малка разлика но за резервна става. С такива бандажни гуми серийно са Легаси, Форестър и Импреза. Хубавото е че не се търсят а има доста коли на части, съответно ще я намериш на сносна цена.
Поздрави
Аз карам Карина и съм с бандажна гума от Субару 5х100 с централен отвор 56 мм. На нашите централния отвор е 54 мм има малка разлика но за резервна става. С такива бандажни гуми серийно са Легаси, Форестър и Импреза. Хубавото е че не се търсят а има доста коли на части, съответно ще я намериш на сносна цена.
Поздрави
да и те са 5x100mm, включително "уегендарните" Vento VR6/Corrado VR6/Bora. А днес като измерих Централния Отвор на моята резерва се оказа, че е 57, а не 56mm.desotodorov написа:...и те ли са 5х100, нещо ми се върти в главата че са с 4 болта..сигурно е от некое "уегендарно" GTI
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!