Тойота Карина 1,6 4A-FE -дюза

Milen Rusanov

Тойота Карина 1,6 4A-FE -дюза

Мнение от Milen Rusanov » 14 Юни 2012 14:26

Здравейте,та проблема ми е следния:като загрее колата до нормалната температура в един момент почва да прекъсва и да работи на три цилиндъра.Смених свещи,кабели,капачката е наред и продължава да прави тези номерца.Няма газова монтирана.Както работи на три цилиндъра в един момент се оправя и след 1-2 мин.пак почва да прекъсва.Водих я по майстори и накрая ми казаха че най вероятно е дюза,защото прекъсваше 4 цилиндър а като разменихме дюзите на 3 и 4 цилиндър почна да прекъсва 3 ти.И ако се стигне до смяна на дюзата дали от 1,6 115 кс става на моята която е 99 кс.

mafiota

Re: Тойота Карина 1,6 4A-FE -дюза

Мнение от mafiota » 14 Юни 2012 18:50

Milen Rusanov написа:Здравейте,та проблема ми е следния:като загрее колата до нормалната температура в един момент почва да прекъсва и да работи на три цилиндъра.Смених свещи,кабели,капачката е наред и продължава да прави тези номерца.Няма газова монтирана.Както работи на три цилиндъра в един момент се оправя и след 1-2 мин.пак почва да прекъсва.Водих я по майстори и накрая ми казаха че най вероятно е дюза,защото прекъсваше 4 цилиндър а като разменихме дюзите на 3 и 4 цилиндър почна да прекъсва 3 ти.И ако се стигне до смяна на дюзата дали от 1,6 115 кс става на моята която е 99 кс.
Дюзите са различни при чистия 1,6 и лиин бърна. На пръв поглед разликата се открива в едни пръстени на самата дюза - т.е. при единият модел са жълти, при другия мисля че бяха сини unsure.gif

Milen Rusanov

Мнение от Milen Rusanov » 14 Юни 2012 20:42

При мен са тъмно сини,на едно място се продава от 1,6 115 кс и ми казаха че са сини и там,та се чудя дали да ги вземам .

mafiota

Мнение от mafiota » 14 Юни 2012 22:19

Milen Rusanov написа:При мен са тъмно сини,на едно място се продава от 1,6 115 кс и ми казаха че са сини и там,та се чудя дали да ги вземам .
а ти сигурен ли си че твоята е 99к.с, и тея дето ти я продават , дали те са сигурни че при тях е 115к.с.

Ако желаеш изпрати снимки с изглед на твоя мотор, и на мотора от който ти предлагат дюза. Но принципно щом съвпадат цветовете би следвало да стане.

Публикувай отговор