Една моя идейка за кола
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Petar
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 22 Май 2012 00:54
Колите ти изглеждат добре като цяло.
Задниците и силуета ти стават добре, но предниците са ми малко претрупани.
Бих ти препоръчал да махнеш всички LED-та отпред и да намалиш цолажа на джантите. Така ще ти се изчисти диайна като цяло.
Сега малки елементи (второстепенни) доминират над основноте линии.
Бих ти препоръчал да махнеш всички LED-та отпред и да намалиш цолажа на джантите. Така ще ти се изчисти диайна като цяло.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от Petar » 22 Май 2012 20:46
Мерси колега .Japanese_fever написа:Колите ти изглеждат добре като цяло.
По принцип аз и затова публикувам моите идеи зада получа вашите мнения защото те реално градят дезаина на една кола зада видя къде и кое да коригирам защото аз немога да създам всичко както трябва тъй като съм само аматьор .Такаче с вашите мнения мога да направя нещо по свясно
Petar
Мнение от rudolf » 22 Май 2012 22:43
практичността и красивия дизайн много често са в противоречие...мисля че видимостта е намалена.,,,не е ясно защо има задни врати,като колата е непрактична за возещите се отзад,,мисля че носа им няма да се вижда,а децата- със сигурност ще се возят в трюм.
мисля че обратна връзка би ти била реномираните тестове за коли,-и да сравниш твоята идейна кола с другите от същия клас по показателите.
мисля че обратна връзка би ти била реномираните тестове за коли,-и да сравниш твоята идейна кола с другите от същия клас по показателите.
rudolf
- Japanese_fever
Re: Една моя идейка за кола
Мнение от Japanese_fever » 07 Юни 2012 06:44
Ето едно видео за БМВ:
http://www.youtube.com/watch?v=Ni4HJcHDrNQ&feature=plcp
За някои хора (като LEXUS-a) например, колите на БМВ, Мерцедес и Ауди са скучни, защото всеки следващ модел не се отличава много от предходния, но това по мое мнение е много добре, защото новият модел наследява линиите на стария и ги доразвива. Така като видиш новия веднага може да го познаеш на секундата.
Това не се прави, защото дизайнерите им са некадърни или фирмата иска да пести пари, защото това една приемственост развиване на определен модел.
Много американски фирми изкарват абсолютно нови модели, които нямат нищо общо с предходния. Примери много, който се интересува от дизайн може да ги назове. Говоря предимно за Форд, Шеви и Крайслер - никаква приемственост от старите модели. А и как да има приемственост, коато и старите модели са им направени без вдъхновение, мисъл, естетика. Те го виждат това, че не могат да изграждат нов модел над стария, защото стария дизайн просто не може да бъде развит повече, защото не е създаден с вдъхновение, а просто ей така, за бройката. Единици са ам. модели, които наследяват линиите на своя предшественик, това основно са спортниде модели - Корве и Мустанг.
Към Petar, ако искаш да научиш много за автомобилния дизайн започни да четеш и изучаваш италиянската школа - Pinifarina, Giorgetto Giugiaro, a също и дизайнерските студия, които правят БМВ, Мерцедес и Ауди.
http://www.youtube.com/watch?v=Ni4HJcHDrNQ&feature=plcp
За някои хора (като LEXUS-a) например, колите на БМВ, Мерцедес и Ауди са скучни, защото всеки следващ модел не се отличава много от предходния, но това по мое мнение е много добре, защото новият модел наследява линиите на стария и ги доразвива. Така като видиш новия веднага може да го познаеш на секундата.
Това не се прави, защото дизайнерите им са некадърни или фирмата иска да пести пари, защото това една приемственост развиване на определен модел.
Много американски фирми изкарват абсолютно нови модели, които нямат нищо общо с предходния. Примери много, който се интересува от дизайн може да ги назове. Говоря предимно за Форд, Шеви и Крайслер - никаква приемственост от старите модели. А и как да има приемственост, коато и старите модели са им направени без вдъхновение, мисъл, естетика. Те го виждат това, че не могат да изграждат нов модел над стария, защото стария дизайн просто не може да бъде развит повече, защото не е създаден с вдъхновение, а просто ей така, за бройката. Единици са ам. модели, които наследяват линиите на своя предшественик, това основно са спортниде модели - Корве и Мустанг.
Към Petar, ако искаш да научиш много за автомобилния дизайн започни да четеш и изучаваш италиянската школа - Pinifarina, Giorgetto Giugiaro, a също и дизайнерските студия, които правят БМВ, Мерцедес и Ауди.
Japanese_fever
Petar
Petar
6thSense
Petar
Мнение от Petar » 16 Ное 2012 00:11
Още едно моделче не толкова функционално
- Прикачени файлове
-
- LC1.jpg (558.54 KiB) Преглеждано 7113 пъти
-
- LC5.jpg (602.54 KiB) Преглеждано 7113 пъти
-
- LC15.jpg (619.05 KiB) Преглеждано 7113 пъти
-
- LC18.jpg (518.69 KiB) Преглеждано 7113 пъти
-
- LC8.jpg (537.04 KiB) Преглеждано 7113 пъти
Petar
Kiki
Мнение от Petar » 07 Фев 2013 00:05
Една идейка която скоро ще я превърна в 3Д
- Прикачени файлове
-
- PR13.jpg (125.4 KiB) Преглеждано 6955 пъти
-
- PR5.jpg (572.06 KiB) Преглеждано 6821 пъти
-
- PR7.JPG (636.3 KiB) Преглеждано 6821 пъти
-
- PR12.jpg (663.32 KiB) Преглеждано 6821 пъти
-
- PR1.jpg (599.58 KiB) Преглеждано 6821 пъти
Petar
Petar
- Japanese_fever
Мнение от Japanese_fever » 10 Авг 2013 17:53
Japanese_fever
Petar
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru