Проблеми със стартирането на Тойота Корола 1991
-
Проблеми със стартирането на Тойота Корола 1991
Здравейте, имам проблем със стартирането на Тойота Корола 1991 год. Сутрин нямам никакъв проблем със запалването, но ако след 15-20 мин работене на двигателя, я загася, и после опитам да запаля пак - не мога. На няколко пъти ми се случи да успяе. Но от два три дни, колкото и да пробвам не мога да я запаля, ако току що съм я загасил след пътуванe. Най-странното е че ако я оставя за час и нещо, и пак пробвам - пали от раз и без проблеми. Провериха да не е от акумулатора - зареден е и няма никакъв проблем с него.
- Instruktor59@yahoo.com
Колега, минал съм 200 к с такава Корола, винаги палеше, както е в рекламата, включително веднъж и на 3 свещи...
Според мен, почвай да проверяваш наред, ако не можеш сам, иди на препоръчан майстор.
Ако разходът на гориво (бензин - 95 ???) в града е над 7,5 - 8 л/100 км може да ти препълва карбуратор... колкото и невероятно да ми изглежда. След това - преглед на свещи и т.н. - от специалист.
Според мен, почвай да проверяваш наред, ако не можеш сам, иди на препоръчан майстор.
Ако разходът на гориво (бензин - 95 ???) в града е над 7,5 - 8 л/100 км може да ти препълва карбуратор... колкото и невероятно да ми изглежда. След това - преглед на свещи и т.н. - от специалист.
Каквото сам си направя, никой не може...
-
Така, без повече подробна информация, трудно може някой да диагностицира проблема!
Например, някаква връзка в твоя случая има ли стартера (бендикса). Той само върти ли, чува ли се дали изхвърля, или само прави "цък" като се опиташ да стартираш повторно при загрял двигател?
Опитай да дадеш повече инфо, нещо друго характерно, което не си споделил и т.н.
Например, някаква връзка в твоя случая има ли стартера (бендикса). Той само върти ли, чува ли се дали изхвърля, или само прави "цък" като се опиташ да стартираш повторно при загрял двигател?
Опитай да дадеш повече инфо, нещо друго характерно, което не си споделил и т.н.