Въпрос относно грешка
-
Въпрос относно грешка
Здравейте.Може ли някой да ми изясни в какво се изразява проблема и какво трябва да се смени.Грешката е РО 402-Като изписва нещо свързано с катализатора.Колата е Авенсис 2003г 1.8ввт-и.Зачиства ме я и до 40-50км.изминати чека пак светва а промяна в работата на двг.абсолютно никаква.
-
-
- Получена благодарност: 1 път
Много често се бъркат двата кода P0402 Exhaust Gas Recirculation Flow Excessive и P0420 Catalytic Converter System Bank 1 Efficiency Below Threshold. Аз не мисля че 1ZZ-FE има EGR. Колегата също спомена че 'пишело нещо за катализатор', тъй че най-вероятно е втория код.lederman написа:защо катализатора като в базата данни пише EGR система ?
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
май си правScott написа:Много често се бъркат двата кода P0402 Exhaust Gas Recirculation Flow Excessive и P0420 Catalytic Converter System Bank 1 Efficiency Below Threshold. Аз не мисля че 1ZZ-FE има EGR. Колегата също спомена че 'пишело нещо за катализатор', тъй че най-вероятно е втория код.lederman написа:защо катализатора като в базата данни пише EGR система ?

има ли изобщо бензини с EGR ?
http://www.obd-codes.com/p0420
На този сайт има доста добро описание на възможните причини и процедурите по проверка.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
-
Да точно това е втория код с това описание.И какво трябва да се прави от тук нататък?Scott написа:Много често се бъркат двата кода P0402 Exhaust Gas Recirculation Flow Excessive и P0420 Catalytic Converter System Bank 1 Efficiency Below Threshold. Аз не мисля че 1ZZ-FE има EGR. Колегата също спомена че 'пишело нещо за катализатор', тъй че най-вероятно е втория код.lederman написа:защо катализатора като в базата данни пише EGR система ?