Покупка на авенсис версо 2.0 Д2Д
-
Покупка на авенсис версо 2.0 Д2Д
Здравейте колеги, насочил съм се към този красив ван, до сега не съм имал японска кола, и това ще ми е първата такава,но за съжаление незнам нищо за двигателите и изцяло за японските коли. До сега съм карал мерцедес вито, фолксваген шаран и сеат алхамбра от който бях много доволен от разхода извън градско под 5 е падал за такава голяма кола , трябва ми за дълги пътувания на седмица около 3000 километраот както се качих на ван ,не искам да сядам повече на лека кола. Чух от познати че мотирите д2д били по-икономични от тди-то на фолксваген , вярно ли е това. За витото няма какво да кажа разход 8 твърдо което е много за мен. Спрял съм се на два модела единият е 2001 а другият е 2002 и двата с червеното Д , има ли някаква разлика коя година ще купя или са еднакви? И какво да гледам, когато купувам. Ще съм много благодарен на колегите който карат такъв модел да споделят какъв е разход им на гориво, и някой ако има линк или знае на какъв принцип работи д2д моторът. Четох в тук във форума и в toyotaowner foruma че бордовите им компютри не показват вярно разхода, пускам тази тема защото не намерих много писано за авенсис версо.
- kaloian311
-
Re: .
Колега всичко съм изчел във форума , но няма много написано за този модел. Прочетох във една тема и за powerbox къде мога да го купя и не може ли да се слага чип като на тди-тата, софтуерно. И има ли някаква разлика с този powerbox освен в мощността и при разхода и какво трябва да гледам като го купувам.kaloian311 написа:http://www.google.bg/search?hl=bg&q=sit ... 52&bih=629
- kaloian311
Re: .
Колега пусни ми настройките , като ги направиш аз тези дни ще си поръчам и за мен , нали от този сайт си го поръча http://www.genercom.bg/bg/products/ ?kaloian311 написа:От 2 дена съм с БОКС и за сега съм доволен,колата е доста по пъргава и по динамична,за разхода не мога да ти дам актуално мнение по-простата причина че все още го настройвам.
Avensis Verso 2.0 D4D
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не го сменявай, а му монтирай USB интерфейс (например Grom audio) и няма да се разправяш с дискове, а направо ще си ползваш МП3-ки. Много по-удобно е! 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!