как да влязя в софтуера на скид контрол ECU на рав4 2006
как да влязя в софтуера на скид контрол ECU на рав4 2006
Здравейте,
някой знае ли как да вляза в софтуера на skid control ECU на рав4 2007 год? Освен това на какав език е написан? Ровя вече 2 дена в нета и нищо.
Идеята ми е да променя някои настройки.
Благодаря предварително.
някой знае ли как да вляза в софтуера на skid control ECU на рав4 2007 год? Освен това на какав език е написан? Ровя вече 2 дена в нета и нищо.
Благодаря предварително.
- LordDigital
- СупраДжия
Re: как да влязя в софтуера на скид контрол ECU на рав4 2006
Е ти на какво очакваш да е написано? Разбирасе ,че е Асемблер според зависи от Микро-Контролера дето е вътре. Много е вероятно да е криптирано ,хаширано или каквоти им е дошло на акъла за да не се ровят излишно хората вътре - общо взето е безнадежно да опитваш да го променяш.sarko написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
Много ми е интересно за какво ти е софтуера за skid control да прочетеш ,да не би да работиш за Грейт УАУ и да си решил да го копираш за Ловешките хаф-томобили

LordDigital написа:Много е вероятно да е криптирано ,хаширано или каквоти им е дошло на акъла за да не се ровят излишно хората вътре - общо взето е безнадежно да опитваш да го променяш.

Много хора са му вдигнали мерника на тойотския мапинг, ама за сега греда
Пачо Кардана - Президент !!!
- LordDigital
- СупраДжия
Работим ,да - обаче сме със 20-на години закъснение (а може би 25)coolone написа:LordDigital написа:Много е вероятно да е криптирано ,хаширано или каквоти им е дошло на акъла за да не се ровят излишно хората вътре - общо взето е безнадежно да опитваш да го променяш.![]()
Много хора са му вдигнали мерника на тойотския мапинг, ама за сега греда

http://www.supramania.com/forums/showth ... sis/page56