От известно време се чудя за какво точно служат две бели пластмаси на предните врати в долната част на вратите. Изглеждат като лампи за отворена врата но всъщност нито светят нито са светлоотразители. Освен това за да е светлоотразител мисля че трябва да са в червено. Някой може ли да каже дали му светят или дали е успявал да ги отвори за да види вътре защото са много плътни и ме е страх да не ги счупя. Не мога да намеря къде в книжката може да пише за какво са иначе и там търсих.
Лампи на предните врати на Авенсис 2??
Лампи на предните врати на Авенсис 2??
Здравейте колеги,
От известно време се чудя за какво точно служат две бели пластмаси на предните врати в долната част на вратите. Изглеждат като лампи за отворена врата но всъщност нито светят нито са светлоотразители. Освен това за да е светлоотразител мисля че трябва да са в червено. Някой може ли да каже дали му светят или дали е успявал да ги отвори за да види вътре защото са много плътни и ме е страх да не ги счупя. Не мога да намеря къде в книжката може да пише за какво са иначе и там търсих.
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
Най-обикновени плафонни крушки са и светят при отворена врата. Вадят се като я подхванеш от предния край с нещо широко. Първия път излизат малко по-трудно. Може да са изгорели, а може и да ги е махнал някой, а може и да имаш прекъснат кабел.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic