Nova pridobivka(Highlander)
Nova pridobivka(Highlander)
ta v semeistvoto pribavihme i 3-ta Toyota. tai kat sestrata se poiavi pri nas da jivee, na neia dadohme Corolla-ta, pak maika mi si kupi chistak barsak nova Toyota Highlander. oshte niamam hubavi snimki, no eto edna ot telefona mi dnes do kat ia chistiha predi da ia vzeme.
- Прикачени файлове
-
- Image(152).jpg (37.47 KiB) Преглеждано 5410 пъти
Последно промяна от ALTEZZA на 13 Сеп 2006 09:28, променено общо 2 пъти.
->
- mitiracing
- Обратна връзка:
-
Честито, ебаси животното изглежда.Тва е по-голямо от Land Cruisera, а тука той тръгва от 80 хиляди , че и нагоре.Просто вие в Щатите си живеете в рая, само дето от време на време има police brutality , но аз лично бих го преживял, ако колите са на такива цени laugh.gif
А как се превежда тоя разход в рабирами единици, демек еди колко си на сто, винаги ми е било чудно тея галони малони некви?
А как се превежда тоя разход в рабирами единици, демек еди колко си на сто, винаги ми е било чудно тея галони малони некви?
Плачи Земьо, Шоп те гази..
Честито, изглежда страхотно!
MPG = Miles per Gallon
1 mile = 1.6 km
1 gallon = 3.78 l
22 mpg означава 35.2 km с 3.78 литра бензин.
Ако смятам правилно, значи харчи 10-11 на 100.
Edit:
Ей сега намерих този сайт: http://www.pege.org/fuel/convert.htm
MPG = Miles per Gallon
1 mile = 1.6 km
1 gallon = 3.78 l
22 mpg означава 35.2 km с 3.78 литра бензин.
Ако смятам правилно, значи харчи 10-11 на 100.
Edit:
Ей сега намерих този сайт: http://www.pege.org/fuel/convert.htm
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
ti lud li si?!?! tova mid-size SUV na Toyota!Oscar de la Hoya написа:Честито, ебаси животното изглежда.Тва е по-голямо от Land Cruisera, а тука той тръгва от 80 хиляди , че и нагоре.Просто вие в Щатите си живеете в рая, само дето от време на време има police brutality , но аз лично бих го преживял, ако колите са на такива цени laugh.gif
da be, ne e chak tolkova goliamo SUV. malko po goliamo e ot Rav4, moje bi kato prostranstvo na kupeto ot vatre e neshto kato malkia Land Cruiser v Evropa(tukashnia 4Runner). Highlander-a e na platformata na Camry, no po povdignat, i opredeleno s po funkcionalno kupe. az opredeleno ne sam se zasilil da go karam za sega, moje bi ako tragnem na ski ili da prenasiam neshto goliamo shte go kradna, che v moita po smartno ne moga da pobera nishto. kolkoto do cenata, napisanata tam e dosta poveche ot tova koeto plati maika, ili inache kazano na neia i izleze $20600, koeto si e poveche ot dalavera.
razhoda niama da i e koi znae kolko. vse pak e s powertrain na 4 cilindrovo Camry, samo deto e malko po tejko.
razhoda niama da i e koi znae kolko. vse pak e s powertrain na 4 cilindrovo Camry, samo deto e malko po tejko.
->
opredeleno ne. super funkcionalna kola e, spokoino moje da sabere 5 choveka i dosta bagaj, no ne e tova koeto na men mi triabva za vseki den. plus tova ne znam ot kade se e poiavila ideiata che ako kolata e goliama ot van, znachi e za visok chovek. takova neshto niama. moita kola opredeleno ima poveche prostranstvo za shofiora i mi e dosta po udobna, drug e vaprosa che zad men nikoi ne moje da se sabere, pak v Highlandera dori i kogato shofiorskata sedalka e nai na zad, ot zad spokoino moje da sedne niakoi.ugabuga написа:goliama jipka!! za tebe shte e takmo
->
- LordDigital
- СупраДжия