Ламбда сонда РАВ 4
Ламбда сонда РАВ 4
Купихме и една Рав 4 на старо 2,0л. 150к.с. 2002г.И чек енжина свети
Прочетох из форума,че има много колеги с подобен проблем, но никъде не пише как е решен освен с по 500 лв. за бройка на ламбда сонда
на мен ми трябват 2 бр.
Та понеже е за майка ми по-добре, ако е така да и сложа една газова уредба да и е по евтино
Ако има някой готово решение на проблема да казва
да не откриваме топлата вода 
Последно промяна от DRILL на 16 Дек 2011 22:02, променено общо 1 път.
Видях, но нали не е нова кола и нямаше акумулатор та го сменяхме и от там реших, че е натрупала някоя друга грешка, но уви не се оказах прав
. И да ми е минало през ума, че може да е неправилна горивна смес, в никъкъв случай не съм си мислел за цена на ламбда сонада повече от 100-200лв. още повече, че ще ми трябват 2 за скромните 1000лв.
Тези Равчета са вече на годинки и съм сигурен, че е измислено вече по евтино решение на въпроса 
Мойта е Рав4 3003 2.0 vvti а газ вече около 40000 км и тая лампа е светвала общо три четири пъти но сама си изгасва.
Даже преди 15 дни светна след това седа при бояджия една седмица и явно са махали акумулатора , защото ми я върнаха с изгаснала лампа. Важно е как се държи колата при каране , а не дали свети тази лампа поне при мен аз не съм усещал някаква разлик като е светила и като не е светила тази лампа на таблото.
Даже преди 15 дни светна след това седа при бояджия една седмица и явно са махали акумулатора , защото ми я върнаха с изгаснала лампа. Важно е как се държи колата при каране , а не дали свети тази лампа поне при мен аз не съм усещал някаква разлик като е светила и като не е светила тази лампа на таблото.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Обърни се към Uncle Dido. Сигурен съм, че ще измисли нещо на по-сносна цена.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!