След многобройните такива теми като тази, започнах и аз да да гледам средния разход, колко бензин харча, колко ми струва. Но престанах вече, на каквато и кола да седна разхода ми все е висок. Вече карам наслаждавайки се на ускорението

Мнение от Raya » 14 Дек 2011 14:51
Raya
Мнение от rumenmitev » 14 Дек 2011 15:04
+1Raya написа:Чудя се дали да ви завиждам или съм си добре
След многобройните такива теми като тази, започнах и аз да да гледам средния разход, колко бензин харча, колко ми струва. Но престанах вече, на каквато и кола да седна разхода ми все е висок. Вече карам наслаждавайки се на ускорението
rumenmitev
Мнение от Vesko » 14 Дек 2011 18:21
Добре че го написа... бях започнал да убеждавам дилъра на тойота, че само дефектни коли ми продава biggrin.gif Но вече разбирам че не само моите с "дефектни"Raya написа:Чудя се дали да ви завиждам или съм си добре
Vesko
Мнение от Japanese_fever » 14 Дек 2011 18:32
Japanese_fever
Мнение от Vesko » 14 Дек 2011 23:15
Докато карах 1.6 двигател разхода ми беше почти същият като сега с 3.5 двигател... явно технологиите имат напредъкJapanese_fever написа:Аз при всяко зареждане изчислявам колко мили съм минал с един резервоар.
Така си следя грубо разхода, който е 7.6 л. на 100 км. за 1.6 двигател.
Vesko
Мнение от nowyaris » 15 Дек 2011 06:43
И жена ми като теб-обяснявам и как да кара икономично и да свали разхода,а тя ми отговаря,че гледа да вдигне прихода и разхода не я интересува.След което ми подава ключовете и ми казва много мило-Върви я умий и после сложи за 20 лева.Та така,колежке се контролира разхода.Raya написа:Чудя се дали да ви завиждам или съм си добре
nowyaris
Мнение от smsdeliverer » 15 Дек 2011 23:40
7,5 със 160km/h браво много добре, чак е за завиждане да не е хибрид твойта кола ?hyankov написа:Преди карах със 160 км/ч по магистралата между София и Търново и ми даваше разход 7.5/100 ... laugh.gif 220 км/ч не бих посмял да вдигна по нашите 'магистрали'
smsdeliverer
Vesko
Мнение от zi_zi_top » 15 Дек 2011 23:57
Опасно си е, ако си с Голф 2 или Ауди 80 и си решил да се докажеш на всяка цена като "резнеш" някой Лексъс.Vesko написа:Пътищата ни нишо им няма за тези скорости, 220 не съм щото не мога да дигна :( ама 205 съм ги пробвал. Алекси Стратиев искренно ме засмя като се изказа че видиш ли по магистралите ни може да се кара със 130, ама 140 вече било опасно biggrin.gif
zi_zi_top
Мнение от hyankov » 15 Дек 2011 23:58
Има места на които и със 130 е опасно. Между София и тунелите има страхотни неравности!Vesko написа:Пътищата ни нишо им няма за тези скорости, 220 не съм щото не мога да дигна :( ама 205 съм ги пробвал. Алекси Стратиев искренно ме засмя като се изказа че видиш ли по магистралите ни може да се кара със 130, ама 140 вече било опасно biggrin.gif
hyankov
Мнение от Vesko » 16 Дек 2011 00:00
За съжаление нито едната от двете не съм карал, така че не мога да разбера намека, а и не съм от перникzi_zi_top написа:Опасно си е, ако си с Голф 2 или Ауди 80 и си решил да се докажеш на всяка цена като "резнеш" някой Лексъс.Vesko написа:Пътищата ни нишо им няма за тези скорости, 220 не съм щото не мога да дигна :( ама 205 съм ги пробвал. Алекси Стратиев искренно ме засмя като се изказа че видиш ли по магистралите ни може да се кара със 130, ама 140 вече било опасно biggrin.gif
Vesko
Мнение от zi_zi_top » 16 Дек 2011 00:06
zi_zi_top
Мнение от rudolf » 16 Дек 2011 01:50
В тази посока и на мен ми го дава толкова, но в обратната е 5.1-5.2л, защото има разлика в надморското равнище.Kiki написа:
Thank you Toyota
rudolf
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] и 3 госта