pozdravi na vsi4ki kolegi!!!!znam 4e ima mnogo kompetentni vav foruma ta kam tqh imam edno pitane...kak moga da proveqrq dali injector cold start mi raboti korektno (mislq 4e se vkliu4va prekaleno rano)za6toto kato stana sega po studeno otnovo(kakto vsqka zima) ze da pali ena kato zadavena lada i da mokri sve6tite
studen start corolla
studen start corolla
izvinqvam se za gadnata latinica
no kompa nqma kirilica
pozdravi na vsi4ki kolegi!!!!znam 4e ima mnogo kompetentni vav foruma ta kam tqh imam edno pitane...kak moga da proveqrq dali injector cold start mi raboti korektno (mislq 4e se vkliu4va prekaleno rano)za6toto kato stana sega po studeno otnovo(kakto vsqka zima) ze da pali ena kato zadavena lada i da mokri sve6tite
ili pone temperaturnata grafika na termosaprotivlenieto prez koeto minava...motota e 1.3 2E-E...blagodatq predvaritelno na vsi4ki.....
priqtel zamerih naprejenieto koeto idva na diuzata pri studen start....i se okaza 4e takova nqma ...diuzata e varzana posledovatelno na swich,time cold start ...pri zamervaneto mu razbrah 4e i na topyl i studen motor dava edno i sa6to t.e neraboti....6te go smenq i 6te spodelq efekta...termo dat4ika na glavata e zrav...i vse pak go bqh smenil...mersi za predlojenieto....