Проблем с предимяване 7А FE
Проблем с предимяване 7А FE
Мнение от w201 » 24 Авг 2011 09:07
С най-голям интерес ще чакам да чуя вашите мнения... Благодаря предварително!
w201
Petar
w201
Petar
Pioneer_
- esox hunter
Мнение от esox hunter » 26 Авг 2011 22:35
Колега, колко харч дава при теб след ремонта ?Pioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
esox hunter
Мнение от nikolov22 » 26 Авг 2011 23:36
пълни глупости при добре направен ремонт и хубаво масло не харчи повече от 500гр на 10000км недей лъга човека или има проблем с мотора или маслото катоPioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
загрее се втечнява(демек е боклук)
nikolov22
-
- Получена благодарност: 39 пъти
Мнение от мехаННика » 27 Авг 2011 00:43
мехаННика
Мнение от Pioneer_ » 27 Авг 2011 11:38
esox hunter написа:Колега, колко харч дава при теб след ремонта ?Pioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
1л. на 5000 км като постоянно е в 4-5 хил. оборота

Pioneer_
Мнение от Pioneer_ » 27 Авг 2011 11:43
Коелга, аз карам с Motul 10w60, не мисля че е боклук. Имам много приятели със селики и всички се оплакват от разход на масло.nikolov22 написа:пълни глупости при добре направен ремонт и хубаво масло не харчи повече от 500гр на 10000км недей лъга човека или има проблем с мотора или маслото катоPioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи

Pioneer_
Мнение от KingSteve » 29 Авг 2011 13:46
Аз ли съм най-големия късметлия biggrin.gif От 3 години го карам този мотор и грам масълце не ми пипва. На щеката мръдва 3 до 4 мм от смяна до смяна. Никога не съм доливал. Карах я 2 год. с Mobil 10W40. Сега съм с Total Quartz 5W40 и него не го бара даже.Pioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
Не е наред двигателя и синия дим е показателен за това. При мен отзаде не се вижда нищо на тихи обороти.
KingSteve
Мнение от nikolov22 » 29 Авг 2011 20:26
и аз имам доста и имам две селики докато не се оправи мотора няма да спре да гориPioneer_ написа:Коелга, аз карам с Motul 10w60, не мисля че е боклук. Имам много приятели със селики и всички се оплакват от разход на масло.nikolov22 написа:пълни глупости при добре направен ремонт и хубаво масло не харчи повече от 500гр на 10000км недей лъга човека или има проблем с мотора или маслото катоPioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
а това до колко е хубаво маслото и истинско може да се докаже само в лаборатория
само да вметна че се фалшифицира нещо което се търси
има много такива бози на пазара
има много масла които до към 5000км не бута после почва да харчи или караш и се кефиш или набутваш едни пари за ремонт и се чудиш частите дали ще са стока
аз лично съм с вложки от дайхатсу
nikolov22
Мнение от cokata » 29 Авг 2011 21:59
Не си само тиKingSteve написа:Аз ли съм най-големия късметлия biggrin.gif От 3 години го карам този мотор и грам масълце не ми пипва. На щеката мръдва 3 до 4 мм от смяна до смяна. Никога не съм доливал. Карах я 2 год. с Mobil 10W40. Сега съм с Total Quartz 5W40 и него не го бара даже.Pioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи
Не е наред двигателя и синия дим е показателен за това. При мен отзаде не се вижда нищо на тихи обороти.

От тогава си сипвам само Мобил 10w40 и грам масълце не ми пипва biggrin.gif А доста често си минавам 4хил.об.

Subaru Outback 2.5 AT 2005
Honda XR250
cokata
Мнение от Pioneer_ » 29 Авг 2011 22:02
Набутал съм достатъчно пари (над 1200лв), това което зависеше от мен съм го направил перфектно. Главата я носих да ми я правят, но само от гумички да ми харчи 2л. на смяна не ми се вярваnikolov22 написа:и аз имам доста и имам две селики докато не се оправи мотора няма да спре да гориPioneer_ написа:Коелга, аз карам с Motul 10w60, не мисля че е боклук. Имам много приятели със селики и всички се оплакват от разход на масло.nikolov22 написа: пълни глупости при добре направен ремонт и хубаво масло не харчи повече от 500гр на 10000км недей лъга човека или има проблем с мотора или маслото като
а това до колко е хубаво маслото и истинско може да се докаже само в лаборатория
само да вметна че се фалшифицира нещо което се търси
има много такива бози на пазара
има много масла които до към 5000км не бута после почва да харчи или караш и се кефиш или набутваш едни пари за ремонт и се чудиш частите дали ще са стока
аз лично съм с вложки от дайхатсу

Pioneer_
w201
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru