За какво да дава толкова пари, като и ТДИ с помпа Лукас ще му свърши същата работа .. laugh.gif biggrin.gifBass_Man написа:Ем чи вземи си една CDI-ка да се откажеш тотално от дизелите и да си оправиш грешките в класацията biggrin.gif laugh.gif.
мнения за корола 1.9д 98-01г
малко офф...сигурно сте виждали тази снимка, но някакси кореспондира с темата...колата е корола комби (за мотора не знам дали е дизел
)
- Прикачени файлове
-
- arabska_kola.jpg (61.4 KiB) Преглеждано 1750 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Кой модел няма дизел - тойота корола комби ли? като тази от аватара ми например или имаш предвид 4WD от същия период?jim_beam написа:този модел няма дизел! добра реклама за тойота!то и в либия се видя как се влиза в битката,само с hilux!
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Corolla - 2C

Говорех за атмосферни и за турбо мотори, просто съм фен на автомобилите до към 90-те години и за това малко механично съм си ги подредил, имайки предвид тях години.Bass_Man написа:Ем чи вземи си една CDI-ка да се откажеш тотално от дизелите и да си оправиш грешките в класацията biggrin.gif laugh.gif.
Апък ЦДИ на картинка като видя и ме заболява главата laugh.gif
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Еми уточнявай ги тези неща . Иначе кой не е чувал за 123-ка и кой не е слушал за неяjury написа: Говорех за атмосферни и за турбо мотори, просто съм фен на автомобилите до към 90-те години и за това малко механично съм си ги подредил, имайки предвид тях години.
Апък ЦДИ на картинка като видя и ме заболява главата laugh.gif