ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН CELICA Събор 8-ми Октомври 2011 г.
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

Vokil
amudi
Мнение от TUNGO » 17 Май 2011 12:41
izvinqvam se za latinicata poneje sym v klub. Neo4akvano zaminah na rabota po moreto v slynchev brqg i ako ukrqkam sezona mislq 4e shte imam vazmojnost da organiziram neshtata po v kraq na lqtoto kraq na septemvri ili na4aloto na oktomvri kakto beshe minalata godina. kato azbirase predvaritelno shte ugovorq hotela i letishteto na mejdene
cenite za noshtuvka v hotela bqha okolo 20 lv kato za 30 obshto mislq beshe minalata godina se nagostihme s ve4erq i zakuska predpolagam tazi godina shte byde sashtoto shte iz4akam nqkolko dni za da znam s to4nost kyde shte byda i shte dam tochna informaciq za vsi4ko ostanalo ceni, dati i t.n telefona mi v momenta e 0889587233 za pove4e info caknete edna shaibi4ka tezi dni shte pisha pak. 

TUNGO
TUNGO
Мнение от c3ll » 21 Май 2011 12:04
Може да имате 2 селики Т23 и една супра на събора ... ако аз успея да си сменя двигателя до Август (надявам се да е август-септември срещата), и ако супрата намерим някоя крадена цистерна да я заредим
:D:D

'01 Toyota Celica 1.8l ХХХ bhp, Spectra Blue.
Burgas, Bulgaria. Reg N: A0190KA.
c3ll
Мнение от toyo_bg » 24 Май 2011 10:46
c3ll написа:Може да имате 2 селики Т23 и една супра на събора ... ако аз успея да си сменя двигателя до Август (надявам се да е август-септември срещата), и ако супрата намерим някоя крадена цистерна да я заредим:D:D
Моята супра пада на дълго около 11 на 100 не вярвам твоята да даде повече
супра 92 3.0 турбо,БМВ 530И
toyo_bg
Ployd
toyo_bg
Ployd
Мнение от TUNGO » 25 Май 2011 01:14
Като подхванахте тая сладка тема за суприте имам едно предложение което предполагам на всеки ще се хареса и ще се съберем още повече хора от семейството на Toyota. Като преди Celica-Supra е било едно цяло може да направим нещо колективно като не забравяме разбира се MR2-ките.
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Celica_Supra
Мисля за всеки ще е приятно да види голямата сестра на селиката както я наричат. както и мрките та ако удобрявате предложението пишете за да го решим и да направим един още по готин събор
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Celica_Supra
Мисля за всеки ще е приятно да види голямата сестра на селиката както я наричат. както и мрките та ако удобрявате предложението пишете за да го решим и да направим един още по готин събор

TUNGO
Мнение от Ployd » 25 Май 2011 17:25
Твърдо ЗА biggrin.gif
Даже един приятел ако си намери дебитомера за Селика-Супрата може да доиде 86 година е
Те такава е, даже и цвета е същия biggrin.gif
Но все пак дата и месец ?
Даже един приятел ако си намери дебитомера за Селика-Супрата може да доиде 86 година е

Те такава е, даже и цвета е същия biggrin.gif
Но все пак дата и месец ?

- Прикачени файлове
-
- 220px-Cgb_1984_Toyota_Supra_MT5.jpg (10.37 KiB) Преглеждано 3184 пъти
Toyota Celica 2.0 GT 1997
Ployd
LiakaDJ
Мнение от TUNGO » 20 Юни 2011 02:47
Съжалявам за забавянето за сега датата ще е 2-ри октомври хотела и пистата са свободни. когато уговоря всичко и имаме резервациите направо ще кача флаерите за да започваме с раздаването
.
ако на някой не му е удобна датата да пише за да направим за 8-ми но гледам да е и по скоро за да не ни е много студено

ако на някой не му е удобна датата да пише за да направим за 8-ми но гледам да е и по скоро за да не ни е много студено

TUNGO
Ployd
Мнение от rudolf » 21 Юни 2011 23:14
по скоро мисля че трябва да поканите carina i coronaTUNGO написа:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Corona_EXiV
според мен,името на селика е използвано с рекламна цел върху спортния вариант на карина...
селика няма никакви прилики с супра,нито в двигатели(,нито в в разположение.
все едно тойота да произвеждаше замо задно задвижвани пикапи хилукс, и новата имитация на джип,произведен на базата на корола,във вариант само предно предаване--да не се казва рав4 ,а хилукс,защото модела се възпрема положително и е с добри традиций,,,
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Musta ... eplacement
за ралзика от тойота опита на форд да пробута- кола с предно,разработка с мазда-под легендарно и ползващо се с уважение име- форд мустанг е ударил на камък. под натиска на потребителите концепцията на мустанг е въстановена много бързо,,а новия клас отрочета е се е отцепила като форд проп/която така и не се радва на голяма популярност.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Probe
общо взето 80 сете години се подменя глобално концепцията...
rudolf
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru