ПЛОВДИВ/Да се видим в Пловдив/
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

- toyota avensis
Мнение от toyota avensis » 19 Май 2011 00:16
kolegi nov sam s saita iska da popitam tazi godina shte ima li nacionalen sabor toyota ili shte se hoddi na qpon fest 

toyota avensis
lifer_
KiLLeR
KiLLeR
lifer_
Me4oKyX
KiLLeR
Мнение от moloko » 15 Юни 2011 13:26
Лошото е че едВа в Събота ще знам дали ще съм в града или не и кои точно от двата дви Събота или Неделя.....
Мисля си следното ..... къде в Пловдив има място което да позволявя спиране на повече от три четири автомобила с "барче" наблизо и да си правим там регулярни срещи.... В смисъл да е уточнено мястото , деня и часа от седмицата .... според мен е най добре Неделя след обед някъде към 17, 18 часа са по едно кафе.... до към 19 часа и това е...
И да речем всяка събота....тези които имат възможност да влизат в темата и да пишат по едно..... "там съм в Неделя" и ОК. Които дошъл,
дошъл.....
В тази връзка...... какъв голям паркинг има пред блока че и заведение..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
шегувам се ...... Дайте предложение за място.....Сега е лято и врмето позволява и "външни" изяви......
Мисля си следното ..... къде в Пловдив има място което да позволявя спиране на повече от три четири автомобила с "барче" наблизо и да си правим там регулярни срещи.... В смисъл да е уточнено мястото , деня и часа от седмицата .... според мен е най добре Неделя след обед някъде към 17, 18 часа са по едно кафе.... до към 19 часа и това е...
И да речем всяка събота....тези които имат възможност да влизат в темата и да пишат по едно..... "там съм в Неделя" и ОК. Които дошъл,
дошъл.....
В тази връзка...... какъв голям паркинг има пред блока че и заведение..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
шегувам се ...... Дайте предложение за място.....Сега е лято и врмето позволява и "външни" изяви......
moloko
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от KiLLeR » 15 Юни 2011 14:39
Ами заведението с най-големият паркинг, което се сещам е Занзибар biggrin.gif Скоро видях че от страни и кафене има...
Другото е Стария хан, ама там не знам дали ще се удържим да е само кафе... или пък малкия бунарджик
Норис попринцип има къде да се спира, но винаги е фулл

Другото е Стария хан, ама там не знам дали ще се удържим да е само кафе... или пък малкия бунарджик

Норис попринцип има къде да се спира, но винаги е фулл

KiLLeR
moloko
KiLLeR
toyo_bg
KiLLeR
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru