35 мин. добре ли е?
Колко време.....
Колко време.....
....му трябва на средно мързелив домашен майстор, на средна въсраст, за да смени двете задни биелетки на Карина Е, разполагайки със средностатистически подръчни инструменти и използвайки за терен средностатистическо предблоково простарнство /без канал/?!
35 мин. добре ли е?
35 мин. добре ли е?
-
b_d
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 400 пъти
- Получена благодарност: 433 пъти
Тропане, при преминаване през дупки!Caesar написа:Тhe_rider, как разбра, че биелетките са за смяна? Питам, заштото при мен на Карината Е 1.6 при преминаване през по-големи дупки нещо отзад притропва. Досега си мисмех, че е от луфт в горния тампон на амортисора/ите, но сега сам разколебан. Кажи нещо за симпомоте при разбити биелетки на Karina E?
Ами и моите май са за смяна
Като хвана биелетката и спокойно без усилие я усуквам настрани
И при мен притропва по неравностите
И аз бих искал да знам откъде да купя и каква е нормалната им цена
Като хвана биелетката и спокойно без усилие я усуквам настрани
И при мен притропва по неравностите
И аз бих искал да знам откъде да купя и каква е нормалната им цена
http:/www.penchochukov.com
Yaris P1
Yaris P1
Аз преди време сменях задни на Carina Е и взех NIPPARTS беха към 60-70лв двете. Издивих се като ги видях, защото бяха ПЛАСТМАСОВИ, а оригиналните си бяха метални, ама от тогава съм врътнал 10000км и нема проблемCaesar написа:В ТМ Ауто 1 брой предна биелетка струва 100 лв, а 1 брой задна- 90 лв.
Проверих и установих, че има луфт в ябълката към стабилизиращата щанга на двете задни биелетки. Ще ги сменя. Има ли нещо особено при смяната, което трябва да спазвам.
В магазина на Хр.Ботев 101 в София има корейски по 20 лв бройката. Там има и японски- 25 лв бройката.
В магазина на Раковска 10 има тайвански- по 35 лв бройката.
Кои ли да купя?
В магазина на Хр.Ботев 101 в София има корейски по 20 лв бройката. Там има и японски- 25 лв бройката.
В магазина на Раковска 10 има тайвански- по 35 лв бройката.
Кои ли да купя?
Последно промяна от Caesar на 10 Авг 2006 17:05, променено общо 1 път.