Много практични неща има, които можеш да направиш, за да върви повече и да гори същото, че дори по-малко при нормално каране, но нямам желание да ги пиша всичките тук, щото ще се осере темата от хората, за които "по-добро то заводското НЯМА" laugh.gif Лесни нещица, махащи заводските ограничения и след всичко това ДВГ-то работи по-леко и по-мекоgeorgadams написа:Мечо,аз също съм на 1.4 от 2 г.какво ти е мнението?нещо практично да препоръчаш
Как да позная Corolla D4D 110 или 90hp?
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: до мечо
хаха може да пуснеш една тема с тези полезни нещица... ще е интересна... само в скоби ще напишеш ,че не е за хора със слаби сърца laugh.gif
btw на борд компютъра има ли начин да показва колко километра мога да измина с горивото в резервоара ,сега показва само среден разход ,моментен и скорост... дори на Авенсис 2001г. има за горивото???
btw на борд компютъра има ли начин да показва колко километра мога да измина с горивото в резервоара ,сега показва само среден разход ,моментен и скорост... дори на Авенсис 2001г. има за горивото???
DJaMBaZza написа:извън градско с нормално каране 100-110 неможе да ти даде над 5.0/100км... градско около 6.5/100 ми варира по борд.
Благодаря ти колега
на 110 коня е червено едното D отстрани където пише D4D...
Ама внимавай, че много авто къщи ги боядисват, ама то си личи като е боядисано...
2 Д4Д на мен ми даваше 7-7.5 из София, ама аз я юрках малко.
Мечо, аз много исках да я динf чипна моята королка, ама така и не отделих 1000лв за това преди да я продам....сега на Ауриса му се каня, ама още ми е жал, че е на 3 месеца
2 Д4Д на мен ми даваше 7-7.5 из София, ама аз я юрках малко.
Мечо, аз много исках да я динf чипна моята королка, ама така и не отделих 1000лв за това преди да я продам....сега на Ауриса му се каня, ама още ми е жал, че е на 3 месеца
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
ЧИП !!?!?? няма такова животно..... И 1000лв ще ти направя три тойоти, не една laugh.gif За 1000лв мога да я взема дизеларката и да ти я върна EXTREME MAKEOVER edition laugh.gif Щом 1.4 д4д взима всичките дизелаци на Тойота до 100км ускорение, освен Д-кат моторите ...... смятай 2.0 ко може да стане laugh.gif
- KiLLeR
Като се счупи маховика и го сменя първо на теб ще се обадя да знаешMe4oKyX написа:ЧИП !!?!?? няма такова животно..... И 1000лв ще ти направя три тойоти, не една laugh.gif За 1000лв мога да я взема дизеларката и да ти я върна EXTREME MAKEOVER edition laugh.gif Щом 1.4 д4д взима всичките дизелаци на Тойота до 100км ускорение, освен Д-кат моторите ...... смятай 2.0 ко може да стане laugh.gif