Поздрави ;]]
Как да позная Corolla D4D 110 или 90hp?
Как да позная Corolla D4D 110 или 90hp?
Здравейте ,понеже предстои покупка на още една Тойотка имам едно въпросче. По какво да разпозная Корола 2002-3г. модел 110 или 90 конски сили е... понеже търговците на старо се изучиха и пишат 110 в талона ,а въсщност колата е 90... питам защото наскоро един приятел си купи Пежо 307 ХДИ 110 ,а после се оказа ,че е 90 иии не искам да се случи като при него laugh.gif Ще съм благодарен също така да кажете ,какво да гледам при покупката
Поздрави ;]]
Поздрави ;]]
те няма как да пишат различно в талона то в кат излиза разликата но могат да сменят двигателя или главата 
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
имам възможност всеки ден да покарвам наи различни автомобили и ефтини и скъпи и японски и европейски избора ти е много добър бих казал отговорно
аз от два месеца взех да карам японски дизел стар галант 99г и почнах да се заглеждам в хорските дизели как бачкат но за мен чпонските по отношение технология, простота, здравина ,интелигентно конструирана без изгъзици са номер 1

аз от два месеца взех да карам японски дизел стар галант 99г и почнах да се заглеждам в хорските дизели как бачкат но за мен чпонските по отношение технология, простота, здравина ,интелигентно конструирана без изгъзици са номер 1
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
+1nikolov22 написа:имам възможност всеки ден да покарвам наи различни автомобили и ефтини и скъпи и японски и европейски избора ти е много добър бих казал отговорно
аз от два месеца взех да карам японски дизел стар галант 99г и почнах да се заглеждам в хорските дизели как бачкат но за мен чпонските по отношение технология, простота, здравина ,интелигентно конструирана без изгъзици са номер 1![]()
![]()
![]()
TOYOTA Avensis D4D-2002g.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Николов, мен що още не ми е омръзнала Королата, да не говорим какъв потенциал има 1.4 д4д двигателя, като му махнеш тъпите заводски ограничения laugh.gif Ако някой ден някой иска да си отприщи и 2.0 д4д ще е направо чудно, че ми е доста мерак да видя колко ще може....и какъв разход ще даде на това отгоре biggrin.gif
-
georgadams
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
по-полека,всичко може.при нов внос може да се поправят данните в типеншайна без проблем.saho написа:В оригиналните документи пише, ако ги прочетеш няма как да те излъжат
проверка най-добре в датабазата на тойота с номера на шасито!
предполагам,че 90кс няма интеркулер,а другия има.но може и да е само софтуерно.
честито на колегата за добрия избор!