Защо не вдига повече от 3400 оборота ?
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 15 Мар 2011 22:32
СМЕНИ майстора! Щом си от Пловдив, звънни ми на 0899 868618 - Петър и ще те пратя при човек, който 100% ще ти оправи проблема, който най-вероятно е неправилно сложен ангренаж - зацепен криво...... Не си блъскай главата с глупости, просто провери ПЪРВО нещата, които са сменяни.....
Me4oKyX
Мнение от moloko » 15 Мар 2011 22:37
Днес я настъпих - минах 4000 без проблем , значи при мен е ОК.
Не мисля обаче ,че е от неправилно зацепен ангренаж.... тя не би трябвало да запали въобще ако е това......
Може би ТУРБОТО.... не съм сигурен ..... все едно че нещо се "запушва" като стигне до тези обороти.... поне така разбирам съвсем лаишки.....от обясненията.....
Пробваи в официалния сервиз..... аз ако бях на твое масто щях да пробвам последно.....да знам, ще е по скъпо , но ..... само диагностика....
Не мисля обаче ,че е от неправилно зацепен ангренаж.... тя не би трябвало да запали въобще ако е това......
Може би ТУРБОТО.... не съм сигурен ..... все едно че нещо се "запушва" като стигне до тези обороти.... поне така разбирам съвсем лаишки.....от обясненията.....
Пробваи в официалния сервиз..... аз ако бях на твое масто щях да пробвам последно.....да знам, ще е по скъпо , но ..... само диагностика....
moloko
Мнение от REvtimov » 15 Мар 2011 23:07
Bass_Man написа:Ами върни се там където са я обслужвали и им кажи да си я оправят !
ПС:
Точно такъв е ефекта , който се получава от ремонтите на 100 годишни майстори практици и техните поколения обучени по универсалните стандарти на майсторлъка ! И тотално отричащи нуждата от ремонтна документация с великия аргумент " Он , че ми кае на мене ! Я колко двигателя съм ремонтирал и с колко масло съм се наклепал ......"
+1 Евала,колега!Аман от тия майстори,които разбират повече от инженерите разработвали и развивали технологиите на тези автомобили...
Като им предложиш оригиналните учебници за ремонт на конкретния автомобил чак се сърдят и гледат все едно ги учиш как да е**т жените си....
2004 Тoyota Land Cruiser 100 4.2
REvtimov
frantic
Petar
beri1
frantic
beri1
frantic
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru