ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ НОВА ЯРИС НА ЛИЗИНГ???
-
Мнение от bgtapanar1 » 06 Мар 2011 18:27
та дори и по 3 бона на месец да взимам...
елементарно е...една нова ще я возя 4-5 години и ще я шитна или върна на лизингодателя, като съм похарчил за това време луди пари за лизинг, застраховки, данък и т.н.
а една 8-10 годишна ТОЙОТА ще ми върши точно същата работа като новата за поне 5-6 пъти по-малко пари...и пак след 4-5 години ще я шитна.
защото при тойотите няма разходи за резервни части и ремонти!
просто няма такова понятие!!!
bgtapanar1
Nixter
- Raya
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 06 Мар 2011 22:42
Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.

Raya
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 06 Мар 2011 22:51
+1Raya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Мнение от SFINKS » 08 Мар 2011 08:56
Така си мислиш защото не си карала кола дето харчи 20+ литра .........Raya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
SFINKS
nowyaris
Мнение от rashkov » 13 Мар 2011 23:51
Nixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.

Последните 2 години имах възможност и си купих 2 от магазина. И ако имам възможност в бъдеще, пак чисто нови ще си ги купувам. Аз смятам, че човек като го изживее това, тогава осъзнава разликата.
Купувал съм си 2-ра ръка 3 коли преди това, но усещането е много силно с новата.
Отделна тема е, че Ярис не си струва под никаква форма, защото изработката му е като в час по трудово обучение. Аз му бях навит много, но накрая прогледнах и купих Митсубиши Колт, който е класа отгоре в детайлите.
За малка кола горещо препоръчвам Колт-а, който при равно оборудване е само около 1500 лева повече от Ярис, а е много по-барнат. Да не говорим и за дизайна.
www.red-vertex.com
rashkov
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 13 Мар 2011 23:56
Е от де ще си купиш 4-5 годишна кола, ако всички купуваха коли на старо?bgtapanar1 написа:аз не бих се заглавил с нова кола освен ако не ми я подарят...
та дори и по 3 бона на месец да взимам...
елементарно е...една нова ще я возя 4-5 години и ще я шитна или върна на лизингодателя, като съм похарчил за това време луди пари за лизинг, застраховки, данък и т.н.
а една 8-10 годишна ТОЙОТА ще ми върши точно същата работа като новата за поне 5-6 пъти по-малко пари...и пак след 4-5 години ще я шитна.
защото при тойотите няма разходи за резервни части и ремонти!
просто няма такова понятие!!!

Vesko
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 14 Мар 2011 00:01
Че то и новите харат по 20+.... намагистралата шумен варна едно порше не успя да ми избяга от шумен до варна (разклона за летището с трма в моята кола+багаж).... не знам поршето колко харчеше, но музиката и не успяваше да го заглуши, а моята кола определно харчеше многоRaya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.

ПП: по тъмо на фарове е сабитието
Vesko
Bass_Man
Мнение от SFINKS » 14 Мар 2011 12:52
Mitsubishi Colt е абсолютно дърво сравнено с Ярисаrashkov написа:Nixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
Последните 2 години имах възможност и си купих 2 от магазина. И ако имам възможност в бъдеще, пак чисто нови ще си ги купувам. Аз смятам, че човек като го изживее това, тогава осъзнава разликата.
Купувал съм си 2-ра ръка 3 коли преди това, но усещането е много силно с новата.
Отделна тема е, че Ярис не си струва под никаква форма, защото изработката му е като в час по трудово обучение. Аз му бях навит много, но накрая прогледнах и купих Митсубиши Колт, който е класа отгоре в детайлите.
За малка кола горещо препоръчвам Колт-а, който при равно оборудване е само около 1500 лева повече от Ярис, а е много по-барнат. Да не говорим и за дизайна.

S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
SFINKS
Мнение от ace » 14 Мар 2011 15:56
Това определено си зависи от личните предпочитания. Аз също мисля обаче, че колта е пълна "пръчка". Много по-пластмасов и евтин ми стои в сравнение с ярето.SFINKS написа:Mitsubishi Colt е абсолютно дърво сравнено с Яриса
По въпроса дали си струва нов ярис, за мен отговорът е само един - ако имаш парите само ново.
ace
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от nowyaris » 14 Мар 2011 17:41

nowyaris
Мнение от Mustey » 21 Мар 2011 14:30
Предварително се извинявам за правописните и граматическите ми грешки.
Yuki: 2009 Toyota Rav4 4x4 2.0I
Kamiko: 2011 Toyota Yaris 1.33
Mustey
Dizzle
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru