Ще отпадне какво? Гаранцията на двигателя, на предницата, на тенекиите, или на боята?Brigo написа:Определено за тези пари и след като гаранцията се запазва си заслужава. Возих се в Аурис с допълнително монтиран ксенон и наистина има разлика, а лупите поне според мен си светят перфектно.
На мен във Тойота Монца ми заявиха, че не монтират ксенони и че ако аз го направя естествено щяла да отпадне гаранцията........
Xenon Luxima поставeн от дилъра на нов Auris Е15 - мнения?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Това е така, защото така им изнася. Само дебнат как да приключат с гаранцията.Brigo написа:Ами прочетоха ми следното:
Съгласно изискванията на Тойота гаранцията отпада при:
* монтиране на неоригинални резервни части
* ремонти, извършени от неоторизирани сервизи на Тойота
И разговорът приключи
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
...те ти режат гаранцията..... ти им спираш обслужванията ..... чиста работа
Мен пък в Бургас от Тойота ми казаха, че няма проблем да си сложа ксенон и пада гаранцията само за фаровете и околните кабелаци.
Като си сложиш нови джанти, пада ли ти гаранцията на окачването? laugh.gif
Мен пък в Бургас от Тойота ми казаха, че няма проблем да си сложа ксенон и пада гаранцията само за фаровете и околните кабелаци.
Като си сложиш нови джанти, пада ли ти гаранцията на окачването? laugh.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
Не мога да ги разбера тия дилъри, каква им е далаверата да ти отказват гаранцията тази гаранция се поема от Toyota, защото според мен при отказване само те губят, пари от Toyota не взимат надали и от теб някога ще вземат за обслужване или за ремонт.
Разбира се ще има й такива, които ще си обслужват там.
Ще дам пример при нас се обслужват гаранционно компютри на HP ние по всякакъв начин гледаме да уважим гаранцията защото за всеки извършен ремонт се ПЛАЩА от производителя.
Разбира се ще има й такива, които ще си обслужват там.
Ще дам пример при нас се обслужват гаранционно компютри на HP ние по всякакъв начин гледаме да уважим гаранцията защото за всеки извършен ремонт се ПЛАЩА от производителя.
Lexus NX 300H F sport
Хмм, в мненията из темата няколко пъти споменах, че не предлагат заводски - иначе тази тема нямаше да я има, и че не може какъвто и да е друг освен този luxima, който те дават.DanielzZz написа:Има доста,оплакващи се от Луксимите.Препоръчвам ксенона от Ме4оКуХ или заводски такъв.
@Me4oKyX, а какъв е този ксенон, който толкова хвалят - като марка, пари и тн.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Всичките са Made in PRC. От китовете, които предлага Луксима има различно качество на различна цена.DanielzZz написа:Има доста,оплакващи се от Луксимите.Препоръчвам ксенона от Ме4оКуХ или заводски такъв.
Предполагам, че щом ТМ Ауто поемат гаранция не монтират най-"дървените" модели.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
@Nixter ммм предпочитам да го реша сега за да не ми се налага да си оставям чисто новата кола в сервиз за да и сложат ксенон вместо да си я карам, а ако реша сега ще ми го сложат още докато я до подготвят с разни неща, които слагат тук....малко глупава причина, ама все пак.
@DanielzZz Аз я взимам Sol - най-високото, просто за Auris не предлагат ксенон. И аз се учудих ама няма какво да се направи.
@DanielzZz Аз я взимам Sol - най-високото, просто за Auris не предлагат ксенон. И аз се учудих ама няма какво да се направи.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Няма да се наложи да я оставяш в сервиза.
Като си запишеш час ще я закараш и докато пиеш 2 кафета и сърфираш из нета на компютрите в чакалнята ще ти монтират ксеноновия кит.
А това може също и да се съчетае с първото ТО.
Все пак ти си решаваш, но ако толкова бързаш, няма да имаш никакви впечатления от халогенните крушки за сравнение.
Като си запишеш час ще я закараш и докато пиеш 2 кафета и сърфираш из нета на компютрите в чакалнята ще ти монтират ксеноновия кит.
А това може също и да се съчетае с първото ТО.
Все пак ти си решаваш, но ако толкова бързаш, няма да имаш никакви впечатления от халогенните крушки за сравнение.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.