Осветление в купето на Авенсис

icoc

Осветление в купето на Авенсис

Мнение от icoc » 13 Фев 2011 10:08

Здравейте,имам един въпрос.Осветлението в купето на Авенсис D4-D 2001г. е с функция за плавно загасване,само че ми се струва много бързо това плавно загасване.Виждал съм на други марки коли същата функция,но там процеса е доста по-бавен и наистина изглежда като екстра.Та въпроса ми е има ли някакъв начин за регулиране на времето на загасване?Благодаря ви предварително.

Аватар
Petar

Re: Осветление в купето на Авенсис

Мнение от Petar » 14 Фев 2011 09:38

Да наистина на тези Авенсиси осветлението в купето много бързо загасва но не съм чувал да може да се регулира .Но сигурно има някакъв начен да се измислилИ длугото което ме дразни е чее слабо осветлението

icoc

Мнение от icoc » 15 Фев 2011 08:55

Да,наистина е слабо осветлението-това също ме дразни.Но си мисля че с една от новите LED крушки този проблем ще се оправи.

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 15 Фев 2011 19:52

Слагаш един ЛЕД и си щракаш с пръсти,пък и какво толкова да му гледаш на това купе?
A car without TURBO is like a man without BALLS!

Аватар
a_stankov

Re: Осветление в купето на Авенсис

Мнение от a_stankov » 15 Фев 2011 19:55

icoc написа:Здравейте,имам един въпрос.Осветлението в купето на Авенсис D4-D 2001г. е с функция за плавно загасване,само че ми се струва много бързо това плавно загасване.Виждал съм на други марки коли същата функция,но там процеса е доста по-бавен и наистина изглежда като екстра.Та въпроса ми е има ли някакъв начин за регулиране на времето на загасване?Благодаря ви предварително.
Виждал съм при други марки, конкретно при Рено да се регулира чрез диагностичен софтуер. За Тойота не съм сигурен. Имам приятел който има диагностична апаратура на Тойота , ще го попитам дали може да се променят времената на плафона

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 15 Фев 2011 21:42

Нали има положение на превключвателя и за постоянно светене? Все имаш време да го щракнеш преди да е загаснал плафона, ако плануваш кибичене в колата на светло. cool.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор