ксенон на тойота корола - възможно ли е ?
ксенон на тойота корола - възможно ли е ?
здравейте ,
имам тойота корола 2008 г , 1.6 бензин
искам да сложа ксенонови фарове. Възможно ли е и какви ксенони точно ми трябват ?
имам тойота корола 2008 г , 1.6 бензин
искам да сложа ксенонови фарове. Възможно ли е и какви ксенони точно ми трябват ?
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
9006/HB4 - каквито и цветове да сложиш, нямаш грижи, все ще свети прекрасно, без да видиш особена разлика в сила на осветяване.... Но внимавай, защото има много евтинийки и може да свети ужасно.... При твойта монтажа е лесен и има място. Общо взето, можеш сам да го направиш, без много да се тормозиш. Ако искаш, пиши на лично мога да ти предложе ксенон, гарантирано качество, на добра цена с фактура и може да го изпишеш лесно 

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.html
Използвай този линк и ако предлагат ксенонови крушки за твоя модел, можеш да монтираш афтър маркет ксенонови светлини.
Ако няма такива предложения ще вадиш очите на другите.
Използвай този линк и ако предлагат ксенонови крушки за твоя модел, можеш да монтираш афтър маркет ксенонови светлини.
Ако няма такива предложения ще вадиш очите на другите.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
ZZ- ако крушките са с правилен фокус и правилно поставени, след което регулирани, заслепяването ще е минимално.... Да не говорим, че има решение да се отстранят 80% и повече от отблясъците, стига човека да има желание
ГоУфовете много блестят, Шкодите и те..... Королите отсичат много приятно, но искат супер точна крушка и точно слагане - колко короли като нашите съм виждал и светят с нормални крушки криво, та криво.....
Аз съм ЗА, да се въведат правила за ксеноните - така дори ще имам повече работа, освен че ще е правилно за всички участници в движението.... Да видим как ще продаде качествен продукт за 70-100лв 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Mecho,postavianeto ne e li samo edno? Imam predvid che si ima vodachi na krushkite... spomenite mi sa ot kakto karah avensis 1, ama ot togava ne sam smenial krushki...Me4oKyX написа:ZZ- ако крушките са с правилен фокус и правилно поставени, след което регулирани, заслепяването ще е минимално.... Да не говорим, че има решение да се отстранят 80% и повече от отблясъците, стига човека да има желаниеГоУфовете много блестят, Шкодите и те..... Королите отсичат много приятно, но искат супер точна крушка и точно слагане - колко короли като нашите съм виждал и светят с нормални крушки криво, та криво.....
Аз съм ЗА, да се въведат правила за ксеноните - така дори ще имам повече работа, освен че ще е правилно за всички участници в движението.... Да видим как ще продаде качествен продукт за 70-100лв

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Бат Веско - да, винаги има фиксатори, но ще се учудиш колко са способни хората laugh.gif По-лошото е, че свалянето е още по-гадно и чупещо ръце.....Най-често бъркат Н4, но всички други, ако няма пряка видимост, както е в 95% от случаите, хората ги слагат както дойде... Уж сега от 2011 влезе в сила директива, за фаровете - задължително новите коли, да са направени така, че обикновен човек без мъки да ги смени на пътя, без разглобявания, но дали ще е действителна......ще видим 

рефлекторния фар има доста отблясъци, но когато е регулиран правилно това е сведено до минимум. аз на всеки 10 минути, докато шофирам, забелязвам някой от насрещно движещите се коли, екипирани с проста халогенна крушка за късите светлини, насочена право в лицето ми. и ако не е едната, то и двете ще светят или нагоре, или направо в небето. просто хората нямат навика да ходят да си регулират фаровете, даже ги правят така че да им светят на другите... за това нямам някакви специални угризения за отблясъците от рефлекторния фар.
тия Nightbreaker имат ли съществена разлика от оригиналните?
иначе и моя ксенон е от Мечо Кух и съм много доволен. а дългите светлини с ксенон са просто невероятни. няма база за сравнение с късите. препоръчвам го.
колко пъти ти е горяла крушка, мен на королата за 6-7 години само 1, на късите светлини. после сложих ксенон.Akima написа:Мечо ще черпиш няма как.
Я ми дай една оферта на лично за ксенон ~4000-4500К макс.5000K за Корола Е12 седан 2004 - писна ми да сменям крушки и на лято като изгорят Nightbreaker-ите ще я правя,ако остане време де.Пиши и няколко реда за монтажа специфичен ли е на Королата.
иначе и моя ксенон е от Мечо Кух и съм много доволен. а дългите светлини с ксенон са просто невероятни. няма база за сравнение с късите. препоръчвам го.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
newmiro написа:...
колко пъти ти е горяла крушка, мен на королата за 6-7 години само 1, на късите светлини. после сложих ксенон.
...
имат-на 3-6 месеца горят,иначе светят доста по-силно.сега са пуснали NB+ уж издържали малко по-дълго.не си е работа!

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 104 пъти
- Получена благодарност: 191 пъти
Аз съм с Nightbreaker Plus и вече имам една изгоряла - за 2 месеца някъде - но карам по цял ден.Хубавото е,че имат 6 или 12 месеца гаранция/зависи откъде ще ги купиш/ с касовия бон.jim_beam написа:newmiro написа:...
колко пъти ти е горяла крушка, мен на королата за 6-7 години само 1, на късите светлини. после сложих ксенон.
...
имат-на 3-6 месеца горят,иначе светят доста по-силно.сега са пуснали NB+ уж издържали малко по-дълго.не си е работа!