Кой MX5 е най-добър - Анкета
BD: "Станаха нещо доста Миати-те напоследък"
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 25 Яну 2011 20:25
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
mitoko
- Japanese_fever
Мнение от Japanese_fever » 25 Яну 2011 20:49
Субарото на ниските боботи като прегракнала фолк певица (но не от пеене), а 350 и 370Z мъркат като котета в поза кучешката.
Да мина ли и през класическата музика?
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от V35GTR » 25 Яну 2011 21:07
WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor? Kakvo gi interesuva horata kak ti chuvash kolite? Dostatuchno e da kajesh che ne ti hareva! Aide bez kategorizacii - ne kato da si karal nqkoga Z ili WRXJapanese_fever написа:..и не само!
Субарото на ниските боботи като прегракнала фолк певица (но не от пеене), а 350 и 370Z мъркат като котета в поза кучешката.
Да мина ли и през класическата музика?

V35GTR
- Japanese_fever
Мнение от Japanese_fever » 25 Яну 2011 22:09
Звука определено е личен избор. Не съм казал, че не го харесвам, просто си упражнявам сравенията и проверявам дали четеш редовно форума. biggrin.gifV35GTR написа: WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor?...
Не знаех, че за да чуя звука на една кола трябва задължително да я кара.
п.п.
Махам се, че smb-то пак ме погна с чука.
Japanese_fever
-
Мнение от gh0s7r1d3r » 25 Яну 2011 23:17
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!

Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
gh0s7r1d3r
mitoko
DanielzZz
-
Мнение от gh0s7r1d3r » 26 Яну 2011 00:23
gh0s7r1d3r
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 104 пъти
- Получена благодарност: 191 пъти
Мнение от Akima » 26 Яну 2011 03:55
Как ли - ВитААААААкТракТракТрак!smb написа:samo ne kaza hondite kak zvuchat lol laugh.gifJapanese_fever написа:Звука определено е личен избор. Не съм казал, че не го харесвам, просто си упражнявам сравенията и проверявам дали четеш редовно форума. biggrin.gifV35GTR написа: WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor?...
Не знаех, че за да чуя звука на една кола трябва задължително да я кара.
п.п.
Махам се, че smb-то пак ме погна с чука.

Akima
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от andrian999999 » 26 Яну 2011 14:59
почти като на 911 laugh.gif laugh.gif laugh.gifDanielzZz написа:Прав си,не движат колата.Ама звука при мен задвижва емоциите.На мен също.Просто Субито според мен има най-вулгарния 4 цилиндров звук.nov написа:Лично на мен звука на Супра ми допада повече от на Субито, както и на Нисан 350,370 зет.
andrian999999
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от andrian999999 » 26 Яну 2011 15:02
и оттам идва кризата понеже не се чупят нема сервизизи а само инженери от НАСА може да ги поправят,а магазините за авточасти фалират laugh.gif laugh.gif laugh.gifgh0s7r1d3r написа:това, че няма сняг, не означава, че 4х4 е излишно според мен, но това си е въпрос на личен избор ;)
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!![]()
![]()
andrian999999
DanielzZz
Akima
-
Мнение от gh0s7r1d3r » 27 Яну 2011 00:34
ами, че са тегави за правене - тегави са, спор няма. на 6-цилиндровите свещите например се сменяват с вадене на мотора. обаче пък тия коли на какви места могат да отидат, просто не е истина biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifandrian999999 написа:и оттам идва кризата понеже не се чупят нема сервизизи а само инженери от НАСА може да ги поправят,а магазините за авточасти фалират laugh.gif laugh.gif laugh.gifgh0s7r1d3r написа:това, че няма сняг, не означава, че 4х4 е излишно според мен, но това си е въпрос на личен избор ;)
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!![]()
![]()
gh0s7r1d3r
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru