Аларма

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 06 Яну 2011 01:15

Е това значи , че е по-голям буклук и от най-евтините китайски аларми . Или е някакъв вид интелигентно централно със сиренка tongue.gif .

Аватар
Akima
Автомобил: Altezza
Благодарил/а: 104 пъти
Получена  благодарност: 191 пъти

Мнение от Akima » 06 Яну 2011 01:36

Абе е*ал съм го какво е - застрахователя ми е приятел и не ме бърка много стига да заключва и отключва без проблеми!
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Изображение
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".

Аватар
BGshow

Мнение от BGshow » 11 Яну 2011 18:52

И аз имам същия проблем с алармата. Алармата ми е GEMINI 7800 (според инструкцията за експлоатация). Там обаче не пише нищо за тих режим или нещо подобно. Някой да има опит с тези аларми?

Аватар
diesel_power

Мнение от diesel_power » 11 Яну 2011 22:25

При Джемини има един допълнителен зумер за включване и изключване и явно е нещо ,като допълнителна настройка,защото се занулява понякога.Огледай за бушоните за алармата 3 един до друг 2 по 7,5 А и един 15 А . Като махнеш 15 -то алрмата ще се разсвири после го слагаш и пробваш да заключиш.

spiritch
Обратна връзка:

Мнение от spiritch » 15 Яну 2011 04:14

И аз имам същия проблем. Веднъж бях забравил светлините включени, акумулаторът се разредил до 0 и след това от алармата ни звук, ни говор. Само мигат светлините при включване и изключване. А в някои паркинзи по молевете, само по звука се ориентирах, къде ми е колата.
Avensis 1,8 VVT-i MT Comfort 2007

MX5

Мнение от MX5 » 15 Яну 2011 06:44

Bass_Man написа:Честно казано за първи път я чувам biggrin.gif . Пробвай да и намериш някаква документация и там трябва да е дадено "заклинанието" за тихите режими .
AutoWatch са южно-африкански/австралийски аларми/имобилайзъри и преди 10-тина години в БГ бяха доста читави, но и скъпички. Като заключва да пробва с дабъл клик на бутона за тихия режим.
Ако не стане, правилната комбинация най-вероятно и лесно ще я получи тук -> http://www.pfk.co.za/ или тук http://www.autowatch.com.au/

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 15 Яну 2011 08:34

В някои тойоти централното заключване не е функция на алармата, а на BODY ECU-то на колата. В този случй то си работи независимо от алармата. Алармата е свързана към мигачите и от там разпознава дали колата сеотключва или заключва (в зависимост как мига). Възможно е при разреждане на акомулатора аралмата да е забравила програмирането си и да трябва да се програмира на ново. Или просто да е забила и да трябва да се изклюи и включи (почти като Windows) biggrin.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 15 Яну 2011 15:50

MX5 написа: AutoWatch са южно-африкански/австралийски аларми/имобилайзъри и преди 10-тина години в БГ бяха доста читави, но и скъпички. Като заключва да пробва с дабъл клик на бутона за тихия режим.
Ако не стане, правилната комбинация най-вероятно и лесно ще я получи тук -> http://www.pfk.co.za/ или тук http://www.autowatch.com.au/
Възможно е да са си читави аларми просто нямам впечатления от тях . Повече имам впечатления от хАмерикански на Дайректед Електроникс ( Вайпър , Ратлър и нт гадиники ) , и от китайски .
Vesko написа:В някои тойоти централното заключване не е функция на алармата, а на BODY ECU-то на колата. В този случй то си работи независимо от алармата. Алармата е свързана към мигачите и от там разпознава дали колата сеотключва или заключва (в зависимост как мига). Възможно е при разреждане на акомулатора аралмата да е забравила програмирането си и да трябва да се програмира на ново. Или просто да е забила и да трябва да се изклюи и включи (почти като Windows) biggrin.gif
При повечето нови автомобили е така . Това позволява да се ползва оригиналното дистанционно и да се създаде чувството у клиента , че алармата е оригинална . И съответно да му се вземат небивали пари за нея . Но никой не казва какво ще стане ако ти счупят/откачат мигача и подадат няколко импулса от 12 волта акумулатор ..................

Публикувай отговор