Светна лампата с двигател? А сега какво?
А колега относно развалянето може да поспорим. Нали беше съединителя само, сега само клапан. Абе май колите без дефекти останаха в миналото. Сега изкарваме повече пари, но пък има и къде да си ги харчим. Производителите леко полеко се доближават до своята мечта: "Техниката да се скапва на следващият ден след като изтече гаранционният срок." laugh.gifjim_beam
еми това е единственото,което се разваля на тия коли.най-добре си вземи нови,ако ще караш колата по-дълго.чистенето с ултразвук решава проблема само временно!
здравейте
И аз имам проблем с оранжевата лампичка с двигателя на Тойота Ярис 2004г(дизел 1,4). Преди два дни минах през една локва с лед, в която буксувах малко и не можах да излезна известно време, защото имаше дебел лед по края на локвата. Не съм забелязала след това лампата да свети.На следващият ден колата запали без проблем, но забелязах, че оранжевата лампа с двигателя продължава да свети. Лампата продължи да свети през целият път, който изминах от 100км.
На сутринта на следващия ден пробвах пак да я запаля и се получи без проблем, но лампичката пак светеше.
Какво трябва да направя?
Единственото решение проверка в сервиз ли е и ако е така в кой сервиз в София ще ме посъветвате да отида?
Да имате някакви други идеи?
На сутринта на следващия ден пробвах пак да я запаля и се получи без проблем, но лампичката пак светеше.
Какво трябва да направя?
Единственото решение проверка в сервиз ли е и ако е така в кой сервиз в София ще ме посъветвате да отида?
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 104 пъти
- Получена благодарност: 191 пъти
Re: здравейте
http://www.pitstopbg.com/service/ALEXA_33 написа:Единственото решение проверка в сервиз ли е и ако е така в кой сервиз в София ще ме посъветвате да отида?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Re: здравейте
ALEXA_33 написа:И аз имам проблем с оранжевата лампичка с двигателя на Тойота Ярис 2004г(дизел 1,4). Преди два дни минах през една локва с лед, в която буксувах малко и не можах да излезна известно време, защото имаше дебел лед по края на локвата. Не съм забелязала след това лампата да свети.На следващият ден колата запали без проблем, но забелязах, че оранжевата лампа с двигателя продължава да свети. Лампата продължи да свети през целият път, който изминах от 100км.
Какво трябва да направя?
прилича пак на оня случай с буксата на abs сензор на някое от колелата.