Малко ме е срам на нямам накаде да хода

Аватар
Ployd

Малко ме е срам на нямам накаде да хода

Мнение от Ployd » 28 Дек 2010 11:03

Имам нужда от някои с Лаптоп + програма за чистене на грешки за Селика , да ми доиде на гости и да ми закачи компа на колата и да провери за грешки, та ако има да ги DEL .
Сега да уточня: колата няма номера и не може да се кара, пари за рапатрак в момента нямам. Колта имаше удар и след ремонта се смениха някои оригинални части с части от донор. Което ме навява на мисълта , че няма начин да не изкочат грешчици.
Сега доуточнявам: казаха ми ,че като я закарам на Техно тест ( треа да мина от там за да мога да я пусна в движение ) трябва да е напусно изчистена от грешки и дефекти ( всякакви, дори да не ти мига мига мигача на не равни интервали ), и поради тази причина имам нужда от такъв човек. Колата се намира в София, така че ако има някои софиянец които да помогне най-добре.

Или ако има някои по запознат с тези процедури нека да ми обясни МОЛЯ.

Ако темата не е за тук, МОЛЯ да ме ИЗВИНИТЕ и да я преместите.
Toyota Celica 2.0 GT 1997

mafiota

Мнение от mafiota » 28 Дек 2010 14:15

При мен има един 15А предпазител (в голямата кутийка до акумулатора), мисля че беше с надпис EFI, като го махна за 20 мин., и ако е имало грешки всичко се изтрива. Предполагам, че и при теб трябва да е така, ако колата ти е от подписа.
Но ако дълго е стояла без акумулатор, също ECU-то трябва да се е нулирало.

Аватар
Ployd

Мнение от Ployd » 29 Дек 2010 13:49

Да колата е същата от подписа.седеше без акумолатор повече от 3-4 месеца. Извода ми от твоето мнение е че няма нужда от диагностика biggrin.gif . или ако се лъжа ми натрии носа моля tongue.gif

mafiota

Мнение от mafiota » 29 Дек 2010 14:41

Ployd написа:.......... Извода ми от твоето мнение е че няма нужда от диагностика ...............
така мисля аз - стига да се отнася за зануляване на ECU-то, ако греша нека някой ме поправи

Аватар
Ployd

Мнение от Ployd » 29 Дек 2010 21:32

Мерси много, благодарен съм ти :thumbsup:

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 02 Яну 2011 11:45

тя тази кола показва грешките на таблото с едно кламерче се ръга в едни букси на диагностичния куплунг и си казва ко я боли но ако искаш само да я почистиш вади бушона но наи вероятно е давана на контакт докато е без някои датчик
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Публикувай отговор