distancionnoto ne zakluchva i ne otkluchva
distancionnoto ne zakluchva i ne otkluchva
Sutrinta otkluchi normalno, no posle pri opit da zaklucha otkaza. Distancionnoto e na Toyota Corolla Verso.
Izvinjavaj, no sluchajno da mi podskazesh kak se otvarja tova distancionno. Dnes i az za tova si pomislih. Izvadih klucheto za da ostane samo distancionnoto, no ne vidjah nikade vazmoznost za otvarjane. To e ot tezi koito vkarvash v kolata i natiskash kopcheto start. Tova poslednoto sigurno zvuchi glupavo, no trjabva da utochnja. Blagodarja predvaritelno
в самото дистанционно има един процеп, който се намира под пластмасовата глава на ключето /като извадиш ключа от дистанционното ще го видиш, скрит е отдолу/. в този процеп влиза точно върхът на ключа, завърташ го наляво-надясно със съвсем малко сила и дистанционното се отваря. вадиш батерията, намираш същата, и я сменяш. затварянето на дистанционното е малко по-голям зор, но ще се справиш 

е щом аз се справих сама, значи и ти ще можеш, не е никак сложно 
все пак ако не успееш, като отидеш в сервиза виж как става и се научи, защото и друг път ще ти се наложи. една вечер ми се случи да не мога да си отключа точно когато бързах ужасно много, влязох с ключа в колата, отворих дистанционното, размърдах батерията и запалих, после дистанционното работи още една година със същата батерия. след това като се изхаби вече наистина, беше голяма одисея с намирането на вярната батерия /точно в него момент в сервиза нямаха, по часовникарите също, представителства на разни марки батерии.../, че и без акумулатор останах...
затова си купих направо две, и сега си имам и една резервна батерия в жабката, за да си спестя всичко това следващия път. ся верно че от седене сигурно ще се поизхаби, ама все малко ток ще има
тъй че моят съвет е да си купиш и едва резервна батерия, не са скъпи

все пак ако не успееш, като отидеш в сервиза виж как става и се научи, защото и друг път ще ти се наложи. една вечер ми се случи да не мога да си отключа точно когато бързах ужасно много, влязох с ключа в колата, отворих дистанционното, размърдах батерията и запалих, после дистанционното работи още една година със същата батерия. след това като се изхаби вече наистина, беше голяма одисея с намирането на вярната батерия /точно в него момент в сервиза нямаха, по часовникарите също, представителства на разни марки батерии.../, че и без акумулатор останах...

тъй че моят съвет е да си купиш и едва резервна батерия, не са скъпи