Неможах да разбера кога му откраднаха колата, кога го разпита, кога в затвора го вкара и кога му пренареди ключалките за 100 лева.gh0s7r1d3r написа:...... че ако случайно му откраднат колата и започнат да го разпитвам 99% ...

Неможах да разбера кога му откраднаха колата, кога го разпита, кога в затвора го вкара и кога му пренареди ключалките за 100 лева.gh0s7r1d3r написа:...... че ако случайно му откраднат колата и започнат да го разпитвам 99% ...
Казах АКО, пич, АКО. И понеже това ми е работата (застрахователен брокер съм) и имам горе долу някаква представа как се случват нещата, го съветвам да си ги пренареди и да си уведоми застрахователя, за да не се налага после да ги дава тия спестени пари по адвокати. Защото, той не уточни точно как ги е загубил и не става ясно дали има вероятност някой да ги намери и да ги използва...foho написа:Неможах да разбера кога му откраднаха колата, кога го разпита, кога в затвора го вкара и кога му пренареди ключалките за 100 лева.gh0s7r1d3r написа:...... че ако случайно му откраднат колата и започнат да го разпитвам 99% ...
![]()
Отиди при някой от тези ключари и разбери кое колко ще ти струва вместо да отиваме към научна фантастика, кражба на автомобили и брокери (продавачи) на застраховки, които разбират и от ядрена физика.Bass_Man написа:+1diesel_power написа:Има кадърни ключари ,които ще ти изтрият старите ключове и ще я разблокират за около 200 лв + ключ за около 150 .
Имаше един в Надежда и един на Сточна Гара . Със сигурност има и други .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост