Каква кола сте имали преди Тойота?
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
Алеко - където ходи на далеко и след това Хонда Кончерто. Това бяха личните.
Служебните са мнооого.
Служебните са мнооого.
CORONA Coupe EX-Saloon
http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=6375
http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=6375
Аз съм си ОБИКНОВЕН ЯПОНЕЦ СЪМ СИ
haha
Само Японци съм карал и ще карам ....
(но някой ден тайно се надявам на CLK55AMG)
Иначе ще кажа само лично моите коли .. че иначе списъка е дълъг ...
Още на 17(и половина) си купих Nissan Micra 1.0 90г -уникална кола ... пишеше 160 на километража - преобръщаше го!
След нея ... Mazda МХ-3 ... Много здрав автомобил (но с много ражди)
След това ... Honda Civic d15b2 - демек 1.5моно - много шукаритетна беше ... хамелионка - спортна .. ниска и назобана ...
След това си взех мечтаната от мен Toyota Celica 6gen 1.8i ... разбрах че изобщо не тя е мечтаната от мен кола и си взех същата ... ама GT-Four
И сега си търкалям GT-4-ката и мисля никога да не е продавам ...
(btw - писах гневен майл на Тойота че са спрели да правят такива автомобили вече - рррррр) - Бих сменил GT-to само и единствено за EVO 9/10 но ... бих помислил преди това доста ... хаха
Само Японци съм карал и ще карам ....
(но някой ден тайно се надявам на CLK55AMG)
Иначе ще кажа само лично моите коли .. че иначе списъка е дълъг ...
Още на 17(и половина) си купих Nissan Micra 1.0 90г -уникална кола ... пишеше 160 на километража - преобръщаше го!
След нея ... Mazda МХ-3 ... Много здрав автомобил (но с много ражди)
След това ... Honda Civic d15b2 - демек 1.5моно - много шукаритетна беше ... хамелионка - спортна .. ниска и назобана ...
След това си взех мечтаната от мен Toyota Celica 6gen 1.8i ... разбрах че изобщо не тя е мечтаната от мен кола и си взех същата ... ама GT-Four
И сега си търкалям GT-4-ката и мисля никога да не е продавам ...
(btw - писах гневен майл на Тойота че са спрели да правят такива автомобили вече - рррррр) - Бих сменил GT-to само и единствено за EVO 9/10 но ... бих помислил преди това доста ... хаха
T O Y O T A

-
gh0s7r1d3r
Първата кола ми беше едно Тико DX - 800 кубика с климатик, смятайте какво става като пуснеш климатика
Иначе много здрава кола, без никаква поддръжка изкара доста годинки и преди и след мене. След това имах Алфа 145 1.6 ТС 99-та година. Също много здрава кола, макар всички да ги плюят много - карах я 3 години и освен консумативи съм сменил една ламбда сонда и един лагер. Скоро я продадох на един приятел и още ми е кеф като си я видя 
След това Ярето 1.3 ВВТи СОЛ 2008-ма год. от магазина, ама мисля това да не се повтаря (това с магазина де). Още си го търкаляме и мисля дълго време да не се разделяме с него.
Сега съм на Корола Версо - много съм доволен засега, макар, че го карам от сравнително скоро.
BTW, да си призная, кара ми се СУБАРУ, ама това по натам
След това Ярето 1.3 ВВТи СОЛ 2008-ма год. от магазина, ама мисля това да не се повтаря (това с магазина де). Още си го търкаляме и мисля дълго време да не се разделяме с него.
Сега съм на Корола Версо - много съм доволен засега, макар, че го карам от сравнително скоро.
BTW, да си призная, кара ми се СУБАРУ, ама това по натам
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
стига с тия субара бе и те като ГТ4-ката са прехвалени и нали ти казахме на Калояново субара по 400к.с на колелата ама ги нема никви в челотоmitoko написа:gh0s7r1d3r написа: BTW, да си призная, кара ми се СУБАРУ, ама това по натам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
там запазено за БМВ и МИТЦУШИБИТА, там и ТОЙОТА е нема. са ако е верно ако направат обща кола с боксер двигател направо че ударат дъното biggrin.gif
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
за каране ади, демек дасе вози, не да хаби бензина и гумиandrian999999 написа:стига с тия субара бе и те като ГТ4-ката са прехвалени и нали ти казахме на Калояново субара по 400к.с на колелата ама ги нема никви в челотоmitoko написа:gh0s7r1d3r написа: BTW, да си призная, кара ми се СУБАРУ, ама това по натам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
там запазено за БМВ и МИТЦУШИБИТА, там и ТОЙОТА е нема. са ако е верно ако направат обща кола с боксер двигател направо че ударат дъното biggrin.gif
Кратка ретроспекция на притежаваните от мен возила:
1, Фиат Типо 1,7 1990 Дизел за около 5 години - мога само да си спомням с наслада как съм навъртял повече от 100 000 км и за това време как сам съм сменил почти всичко по нея
2, Шкода Фабия 1,2 Комби 2006 - от магазина с всички екстри, но това си е мъка автомобил и неудобен и много слаб двигател ама това си беше на оферта и трябва някой все пак да ги купува
3, Тойота Камри 1995 2,2 - две години притежавана в САЩ като я купих на 200 000 км и я продадох на 300 000 км за същата стойност - просто тази кола е класика и адски здрава
4, Тойота Камри 2007 - от две години я карам и не виждам много разлика от модела преди 12 години
1, Фиат Типо 1,7 1990 Дизел за около 5 години - мога само да си спомням с наслада как съм навъртял повече от 100 000 км и за това време как сам съм сменил почти всичко по нея
2, Шкода Фабия 1,2 Комби 2006 - от магазина с всички екстри, но това си е мъка автомобил и неудобен и много слаб двигател ама това си беше на оферта и трябва някой все пак да ги купува
3, Тойота Камри 1995 2,2 - две години притежавана в САЩ като я купих на 200 000 км и я продадох на 300 000 км за същата стойност - просто тази кола е класика и адски здрава
4, Тойота Камри 2007 - от две години я карам и не виждам много разлика от модела преди 12 години
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
-
karamunchev
Преди Тойотата имах
Фиат Уно 1,3 Б '86-та год
Фолксваген Пасат 1,8 Б, '83-та год
БМВ 318 Б, туринг (комби), '91-ва год
Фиат мареа седан 1,9 JTD, '99-та год
Фиат браво 1,9 JTD GT, '99-та год. Всъщност бравото още го карам, но съм го обявил за продажба
В момента карам Тойота авенсис сол, комби д4д, 2000-та год
Фиат Уно 1,3 Б '86-та год
Фолксваген Пасат 1,8 Б, '83-та год
БМВ 318 Б, туринг (комби), '91-ва год
Фиат мареа седан 1,9 JTD, '99-та год
Фиат браво 1,9 JTD GT, '99-та год. Всъщност бравото още го карам, но съм го обявил за продажба
В момента карам Тойота авенсис сол, комби д4д, 2000-та год
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
didak написа:Преди Ярисите карах соц. копието на Порше - Шкода 105Л /японка/![]()
... но ме ядоса това, че нямаме магистрли без ограничение на скоростта и я шътнах biggrin.gif
е тва ми беше мечтата преди 20г. добре,че инвестирах кинтите по друг начин. laugh.gif
иначе ето моите,без да броя маса фирмени и временни:
VW костенурка 2 броя
тойота HIACE
нисан micra
VW jetta- тая я издържах 2 седмици
mazda626 2 броя
bmw 316 compact-дали имаше 2-3 седмици,тогава си казах никога повече
мб е класа-след 6 год. извода беше-аз ли съм най-тъпия да карам мб
мазда6
рав4
никоя от тия не ме е оставяла на пътя,с изключение на очиларката i bmw-то!