Лошото е че може да е от много неща, като дюзи филтри.. или запушен радиатор-чувал съм, че при дизелите на toyota има такава тенденция за радиаторите?? Някой да е имал същия проблем?
Гасне в движение Toyota YarisVerso 2002 d4d
Гасне в движение Toyota YarisVerso 2002 d4d
Здр. колеги, сега през зимния сезон колата гасне в движение като на таблото светва лампа с червен цвят която нз какво знчи..? , но си мисля че е нещо за температурата ..в ръководството нищо не намерих
Лошото е че може да е от много неща, като дюзи филтри.. или запушен радиатор-чувал съм, че при дизелите на toyota има такава тенденция за радиаторите?? Някой да е имал същия проблем?
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
И кат изгасне кво става после? Буташ или кво?
На така зададен въпрос, не очаквай някой да отговори.
Червени лампи по таблото колкото щеш. Ако си направиш труда да си прочетеш книжката ще видиш поне какво означава тази лампа.
Нафта имаш ли в резервоара? Ръчната ти спирачка спусната ли е? Масло има ли в двигателя?
На така зададен въпрос, не очаквай някой да отговори.
Червени лампи по таблото колкото щеш. Ако си направиш труда да си прочетеш книжката ще видиш поне какво означава тази лампа.
Нафта имаш ли в резервоара? Ръчната ти спирачка спусната ли е? Масло има ли в двигателя?
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
Re: Гасне в движение Toyota YarisVerso 2002 d4d
Що н с опиташ д обсниш кк изгл лампта?hot6ot написа:Здр. колеги, сега през зимния сезон колата гасне в движение като на таблото светва лампа с червен цвят която нз какво знчи..?
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 129 пъти
- Получена благодарност: 218 пъти
Ако е термометър,светещ в червено означава - висока температура на охладителя/антифриза/ на двигателя, което е странно за зимен сезон.
Кога е сменян антифриза на колата?
П.С.На 7 стр. в линка има диаграма а лампите на таблото кажи коя от тях е,че червени лампи има и за врати,АБС,Възд.възглавници,ръчна спирачка,масло и т.н. - http://ftp.domainbg.com/sluchaen_fen/To ... l_2002.pdf
Кога е сменян антифриза на колата?
П.С.На 7 стр. в линка има диаграма а лампите на таблото кажи коя от тях е,че червени лампи има и за врати,АБС,Възд.възглавници,ръчна спирачка,масло и т.н. - http://ftp.domainbg.com/sluchaen_fen/To ... l_2002.pdf