Avensis 2007 D4D
Копче за отваряне на огледалата
Копче за отваряне на огледалата
Много често вечер ми се налага да си затварям/отварям огледалата. В тъмното да успееш да нацелиш малкото копче е меко казано трудно и се питам има ли начин да се направи да свети?
На мен от всички копчета за управление на огледалата нищо не ми свети. При вас как е?
Avensis 2007 D4D
Avensis 2007 D4D
- Прикачени файлове
-
- toyota_avensis_2007_2.jpg (25.27 KiB) Преглеждано 1965 пъти
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Принципно не е сложно да се направи така че да свети това копче. Теглиш една жица от съседно копче до което стига захранване и това ще ти свети вече. Само обърни внимание за това кое ти е плюса щото при мен са два минуса и когато включа светлините единия става плюс. Другото по сложно е да направиш фина дупчица за крушчицата 
Едит: Сега се загледах в снимката ,копчето за нагласянето на фаровете е точно до него и спокойно от там можеш да си вземеш ток.
Едит: Сега се загледах в снимката ,копчето за нагласянето на фаровете е точно до него и спокойно от там можеш да си вземеш ток.
1G-FEИма разни фосфоресциращи спрейове (за тунинг). Като напръскаш нещо с него ще можеш да го "засечеш" в тъмното.
Сигурно ще е по-добре да се разглоби и извади само предната част на копчето, за да се напръска само тя.
Сигурно ще е по-добре да се разглоби и извади само предната част на копчето, за да се напръска само тя.
Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
digitalpr написа:Абсолютно винаги прибирам огледалата при паркиране и всеки път целя копчето трудно
Има начин да се прибирата автоматично ,когато включиш аларамата и да се отварят ,когато дадеш на контакт.Също и стъклата могат да се затварят автоматично,стига алармата да е читава и да има изход за управление.
При мен светят всички копчета за отваряне на стъклата! При тези авенсиси казват, че има проблем да направи "комфорт" функцията за затваряне на стъклата след заключване, а най-вероятно проблема е същия и със затварянето на огледалата. Също така зимно време при студовете не е полезно да се затварят огледалата, че миналата зима карах 2 дена със затворени, защото бяха замръзнали в затворено положение
Много е тъпо това, че не са осветени копчетата за огледалата.
Е ти си бил като сляп на пътя biggrin.gifpaiser написа:Също така зимно време при студовете не е полезно да се затварят огледалата, че миналата зима карах 2 дена със затворени, защото бяха замръзнали в затворено положениеМного е тъпо това, че не са осветени копчетата за огледалата.
Avensis II 2005 1.8VVT-i SOL
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път