Сервизи за Toyota във Варна - списък
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не си ме разбрал правилно. Не казвам, че колегите ти са некадърни, а че форумците си противоречат.
Колкото за това кое как се ремонтира - Производителят е дал ремонтни правила и те трябва да се спазват!!!
Аман от българския гений, който на всичко намира цаката "да го нагласи" и "подобри".
Ако ние бяхме по-умни и кадърни Тойота щеше да се конструира и сглобява във Варна, Пловдив и Ловеч.
Или "шефовете" ни пречат, а ние си можем ... biggrin.gif
Между другото ако съм шеф на сервиз и някой монтьор започне да развива самодейност веднагически ще го пратя да си прави негов сервиз!!!
Колкото за това кое как се ремонтира - Производителят е дал ремонтни правила и те трябва да се спазват!!!
Аман от българския гений, който на всичко намира цаката "да го нагласи" и "подобри".
Ако ние бяхме по-умни и кадърни Тойота щеше да се конструира и сглобява във Варна, Пловдив и Ловеч.
Или "шефовете" ни пречат, а ние си можем ... biggrin.gif
Между другото ако съм шеф на сервиз и някой монтьор започне да развива самодейност веднагически ще го пратя да си прави негов сервиз!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Точно поради тази причина са те изгонили. Такива като теб могат да се оправят навсякъде - всичко знаете и всичко можете. Колегите ти, които са останали не биха могли да се справят без да им казват какво и как да направят.кольо майстора написа:Много интересно защо в оторизираните сервизи първо гонят най-добрите майстори,а остават некадърниците.Така ме изгониха и мен.Още се носят легенди за майсторлъка ми.Ако ви трябва компетенто мнение питайте,всичко знаем и всичко оправяме.
Ти си си добре, другите да му мислят. laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
първо се гонят хората с наи големи заплати
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
А бе гледам я таз тема от известно време и не забелязвам някой да е дал отзиви за изброените сервизи/монтьори. Всички са споменати само по веднъж и после никой никакви впечатления не е писал. Ако имате възможност пишете, че да можем да ги класираме по някакъв ред тия хора. Иначе трябва да ги обиколя всичките, ама за съжаление нямам толкова време и средства за такива експерименти.
-
- Обратна връзка:
Aми в Аспарухово пробва ли?moonwind написа:А бе гледам я таз тема от известно време и не забелязвам някой да е дал отзиви за изброените сервизи/монтьори. Всички са споменати само по веднъж и после никой никакви впечатления не е писал. Ако имате възможност пишете, че да можем да ги класираме по някакъв ред тия хора. Иначе трябва да ги обиколя всичките, ама за съжаление нямам толкова време и средства за такива експерименти.
Там е алтернативният сервиз на Карком. Всички са бивши служители, ходили по обучения и т.н. Разходи се до там. Адреса е "Ст. Загора" ама не знам кой номер. Зад пазарчето. Доволен ще останеш!
Препоръчайте добър сервиз/магазин във Варна
Опитах с търсачката, но така и не намерих тема в която да се описват мнения за добри сервизи за Тойота във Варна. Забелязвам все повече колеги в нашия град, пък и доста тойоти които не членуват или влизат във форума само като имат проблем.
Та целта ми е да посъберем мнения, предимно положителни за обслужвания на колите ни във Варна и къде можем да имаме доверие.
Аз мога да започна със сервиза на Дидо (хонда-та) зад Метро, малко след кръстовището на Дома на Камиона, вляво. И предната кола си обслужвах там и тази също. Човека се занимава с японски явтомобили и откровено ги разбира. Основно се занимава с хонди, ама за сериозни хора обръща внимание и на други "японки".
За други сервизи също имам по някое посещение, но се въздържам да изразявам мнение, тъй като е било по веднъж. Ако някъде по-нататък някой зачекне някой сервиз дето съм ходил, може да си добавя мнението.
Мисля, че и читави магазини за авточасти можем да добавим тук.
Та, колеги от Варна, очаквам съдействието Ви, нека си направим една полезна сборка. Моля, без реклами!!!
Та целта ми е да посъберем мнения, предимно положителни за обслужвания на колите ни във Варна и къде можем да имаме доверие.
Аз мога да започна със сервиза на Дидо (хонда-та) зад Метро, малко след кръстовището на Дома на Камиона, вляво. И предната кола си обслужвах там и тази също. Човека се занимава с японски явтомобили и откровено ги разбира. Основно се занимава с хонди, ама за сериозни хора обръща внимание и на други "японки".
За други сервизи също имам по някое посещение, но се въздържам да изразявам мнение, тъй като е било по веднъж. Ако някъде по-нататък някой зачекне някой сервиз дето съм ходил, може да си добавя мнението.
Мисля, че и читави магазини за авточасти можем да добавим тук.
Та, колеги от Варна, очаквам съдействието Ви, нека си направим една полезна сборка. Моля, без реклами!!!
Moving Forward
качествените масла са от мен всичко идва от вън нищо не купуваме от бг
имам motul,castrol,mobil,toyota,total,elf,aral,mitcubishi,mazda,wolf, и др.почти всички марки на пазара на мотул,мобил,и кастрол са под официалните особено ако си взешеш и филтри, също така и всякакви неоригинални едрогадаритни части абе имам какво да ви предложа
имам motul,castrol,mobil,toyota,total,elf,aral,mitcubishi,mazda,wolf, и др.почти всички марки на пазара на мотул,мобил,и кастрол са под официалните особено ако си взешеш и филтри, също така и всякакви неоригинални едрогадаритни части абе имам какво да ви предложа
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
Re: Търся Сервиз във Варна
Препоръчвам сервиз КОНЦЕНТ в Аспарухово. Добро отношение, качествено обслужване и народни цени. Колата е corolla E12 - смяна пистов ремък, свещи, консумативи и елкон. Контактите на сервиза ги има в нета.