Мнение
от stefanb » 14 Сеп 2010 09:48
Натали, колегата ти е дал линк към статия, която напълно отразява действителността.
Бих добавил - с една уговорка - произведените в Европа ( Франция и Унгария) Яриси са с една идея по-некачествени от внасяните до средата на 2002 (ако не бъркам) през гръцкия дилър ТМ АУТО японски машини, виж те са железни, аз имам късмета да карам точно такава и за 102.000 км, на колкото е сега, не е имала нито един проблем, само бензин масло, гуми и газ. Една крушка не е изгоряла дори за този период, много здрав мъник.
Преди карах подобна кола, прословута с нечупливостта си - Мазда 323Ф продадох я на 135.000 само с една смяна на предни карета и то защото мях разпрал маншоните на ски и беше влязла тиня вътре..., нищо друго.
Та от трите - Мисля Яриса е най-заслужаващото си.
Ако е бензин - по-добре 1.3, и климатика няма да усещаш като е включен, 1.0 е по-слабичко.
Дизела е другата опция , но е по-скъпа поддръжката...
За Пежо лолегата ти е казал, подкрепям с две ръце, съседа ми има 206 купено ново по същото време когато купихме Яриса, отдавна го продаде, купи 306, кара го, продаде и него, сега е с Нисан и е по-довелен, макар и там да има вече френска връзка, а има ли френско или италианско в една кола, тя обикновено има грижи...