СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
rudolf написа:срещита в доста тесен състав и отдавна не е присъствал никой с авенсис. добре си дошъл,но се опасявам,че ще останеш разочарован.Kikkity написа:аз съм от русе и имам желание да намина в неделя с огрухания avensis, да споделя проблеми и да питам за info..
???????????????????????

Малко прозвуча , като да не ви разваля седянката ...................Kiki написа: Няма никакви условия.
Просто в Неделя на ЕКО-то в 18ч., но тази неделя до 18,15 нямаше никой, а беше голям пек и не ми се пържеше повече на бавен огън и си бих камшика.
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ще взема и аз да се дотътря с авенсиса, да разширим кръга ви, и да помогна на колегата, щом вие няма да се справите laugh.gifrudolf написа:срещита в доста тесен състав и отдавна не е присъствал никой с авенсис. добре си дошъл,но се опасявам,че ще останеш разочарован.Kikkity написа:аз съм от русе и имам желание да намина в неделя с огрухания avensis, да споделя проблеми и да питам за info..
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
В рамките на месец аз лично съм идвал с авенсис biggrin.gifrudolf написа:срещита в доста тесен състав и отдавна не е присъствал никой с авенсис. добре си дошъл,но се опасявам,че ще останеш разочарован.Kikkity написа:аз съм от русе и имам желание да намина в неделя с огрухания avensis, да споделя проблеми и да питам за info..
Ама го паркираше пред "НЕРО" laugh.gif laugh.gif laugh.gifVesko написа:В рамките на месец аз лично съм идвал с авенсис biggrin.gifrudolf написа:срещита в доста тесен състав и отдавна не е присъствал никой с авенсис. добре си дошъл,но се опасявам,че ще останеш разочарован.Kikkity написа:аз съм от русе и имам желание да намина в неделя с огрухания avensis, да споделя проблеми и да питам за info..
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
На ЕКО-то си беше. Това НЕРО не го знам де еTroshko написа:Ама го паркираше пред "НЕРО" laugh.gif laugh.gif laugh.gifVesko написа:В рамките на месец аз лично съм идвал с авенсис biggrin.gifrudolf написа:
срещита в доста тесен състав и отдавна не е присъствал никой с авенсис. добре си дошъл,но се опасявам,че ще останеш разочарован.

защо да остана разочарованVesko написа:На ЕКО-то си беше. Това НЕРО не го знам де еTroshko написа:Ама го паркираше пред "НЕРО" laugh.gif laugh.gif laugh.gifVesko написа:
В рамките на месец аз лично съм идвал с авенсис biggrin.gif
2006 Toyota Avensis D4D
2007 Toyota Rav4 D4D
2008 Toyota Land Cruiser D4D
2001 Lexus IS300 SRT Turbo
2010 Chevy Camaro SS (on its way to BG)
2007 Toyota Rav4 D4D
2008 Toyota Land Cruiser D4D
2001 Lexus IS300 SRT Turbo
2010 Chevy Camaro SS (on its way to BG)
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Няма значение кой на колко е ,а на колко се чувства.....rudolf написа:ти си виновен,защото като флиртуваш с поглед,отстрани изглежда че искаш да правиш любов и е плашещоandrian999999 написа:ми измисли нещо да почнат да идват biggrin.gif![]()
а и без тошко и кати,средната възраст стана преклонна
Така като гледам Дидо е мой набор( на 22 демек) biggrin.gif
A car without TURBO is like a man without BALLS!
-
- Почетен Администратор