Съединител
Съединител
Мнение от denko1 » 23 Апр 2010 16:37
Здравейте приятели !!! Интересува ме дали 1000 кубиковите бензинови двигатели на Тойота Айго, Ситроен Ц1 и Пежо 107 са еднакви! Аз се движа с Айго, но съединителя замина. В Тойота искат 970 за комплект (феродов, притискателен и лагер), а ситроен и пежо са европейски коли, което ме навежда на мисълта, че частите са по евтини!
Много ще съм благодарен на мнението на някои по компетентни хора от мен на тази тема :ibree:
Таа съединител от Ц1 или 107 ще стане ли на Айгото ми ? Благодаря
Много ще съм благодарен на мнението на някои по компетентни хора от мен на тази тема :ibree:
Таа съединител от Ц1 или 107 ще стане ли на Айгото ми ? Благодаря
denko1
Bass_Man
oki4ka
kiko
Мнение от sacho7803 » 24 Апр 2010 19:14
да бе наистина е странно.колега на колко хиляди км. е колата???няма да забравя навремето като пуснаха тико-такситата.над 200 000км.само градско каране--нямаше сменен съединител а сега като слушам на 50-60 000км.то се едно с накладките и съединител тряяя се сменя biggrin.gif biggrin.gifkiko написа:Странно, доста са новички тези буболечки а за доста случаи с износени съединители съм чувал....
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
sacho7803
Мнение от proscrip » 24 Апр 2010 19:15
Ми, ако предположим, че е дамска кола и като гледам сестра ми как кара тоз моторчец - напълно нормално да заминават бързо. Че на сестра ми крака е постоянно връз педала натиснат, полунатиснат, полуотпуснат - ма не вдява като и говоря - да видим след някой друг км 

proscrip
denko1
Мнение от denko1 » 27 Апр 2010 11:47
Така ми казаха, че е Японски и че може би в ситроен и пежо частите са по евтини! Все пак 970 лева за комплект е ненормална работа !!!Bass_Man написа:А защо мислиш , че съединителя за Айгото е Японски ?
Иначе мотора трябва да е същия но това не гарантира взаимозаменяемост на частите .
denko1
Мнение от diver » 27 Апр 2010 19:20
Колега, имаш ли идея примерно на един смотан голф 4, 1.9тди дето потдръжката била уж за без пари, че съединителя се сменя с демфера и цената на комплекта е 1100лв? Като 1000лв са ти много, карай баба жига и стига рева.denko1 написа:Така ми казаха, че е Японски и че може би в ситроен и пежо частите са по евтини! Все пак 970 лева за комплект е ненормална работа !!!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Re: Съединител
Мнение от curtis777 » 14 Дек 2012 15:55
Здравейте,
Докато беше в гаранция Айгото (на 22 000 км) и аз смених лагера на съединителя. Купих колата втора употреба от една госпожа. Сега колата е на 41 000 км и дано няма скоро такива проблеми.
Докато беше в гаранция Айгото (на 22 000 км) и аз смених лагера на съединителя. Купих колата втора употреба от една госпожа. Сега колата е на 41 000 км и дано няма скоро такива проблеми.
curtis777
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru