moje vuv toia treilur da sa pravili gumite na PACE CAR

abe moje da se research-va tochno kak stava ama sega niamam vreme. ako nameria neshto shte postna. tva e ot men. ako gresha niakade kajete

Мнение от del_sol_fen » 26 Мар 2006 23:03
del_sol_fen
Мнение от Japanese_fever » 27 Мар 2006 04:03
Znam go toq zavoj na SPA - "chervenata voda" mu vikat. Igral sum go na F2002 i si e golqmo izpitanie, a na istinsko ne znam kak e ...marsianeca написа:
има един завой на Белгииската писат ( СПА ) значи там натоварването е 4 G но забележете СТРАНИЧНО ускорение
Според вас тия гуми могат ли да ги забъркат на пистата ?????
Japanese_fever
Мнение от ALTEZZA » 27 Мар 2006 08:30
че нали точно заради това миналата година в Индианаполис не очастваха отборите на Michelin, щото нямаше как да доставят толкова бързо гумите от Франция.LordDigital написа:
Ясно
Добре де да попитам нещо друго ,да се не излагам у оня там форум - един път бех попаднал на едно видео ,във кото показваха как ги правят тези гуми във некви фургони там около самата писта. Тоз дето направи гумата (изля я) беше ацки сръчен - има ли такава практика или това е било видео за заблуда на противника и всички гуми пристигат със самолети напрао от Франция?
ALTEZZA
Мнение от LordDigital » 27 Мар 2006 14:06
АА не гумите са били доставени (или е немало проблем да ги качат на Самолет и да ги докарат) ,проблема беше тогава ,че не им разрешиха да сменат всички гумите.ALTEZZA написа:че нали точно заради това миналата година в Индианаполис не очастваха отборите на Michelin, щото нямаше как да доставят толкова бързо гумите от Франция.LordDigital написа:
Ясно
Добре де да попитам нещо друго ,да се не излагам у оня там форум - един път бех попаднал на едно видео ,във кото показваха как ги правят тези гуми във некви фургони там около самата писта. Тоз дето направи гумата (изля я) беше ацки сръчен - има ли такава практика или това е било видео за заблуда на противника и всички гуми пристигат със самолети напрао от Франция?
LordDigital
Мнение от marsianeca » 30 Мар 2006 23:29
marsianeca
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта