още една РАВ4-вапроси
още една РАВ4-вапроси
Мнение от stoimen85 » 04 Мар 2010 19:24
Здравейте колеги!Взех си тойота рав4 2001 година 2000 кубика 150 коня ввта.Исках да попитан хора които имат такъв автомобил, какви плусове и какви минуси има и на какво е хубаво да обърна внимание.Какви проблеми мога да имам и т.н.
Какво масло да взема за нея като се има напредвид че е на 128 000 хиляди.Аз взех 10-40 но мислиа да взема 5-30 или 5-40, какво бих те ми препорачали.И някой зне ли каде се намира горивния филтър.
Какво масло да взема за нея като се има напредвид че е на 128 000 хиляди.Аз взех 10-40 но мислиа да взема 5-30 или 5-40, какво бих те ми препорачали.И някой зне ли каде се намира горивния филтър.
stoimen85
Re: още една РАВ4-вапроси
Мнение от nikolov22 » 04 Мар 2010 20:22
5в50stoimen85 написа:Здравейте колеги!Взех си тойота рав4 2001 година 2000 кубика 150 коня ввта.Исках да попитан хора които имат такъв автомобил, какви плусове и какви минуси има и на какво е хубаво да обърна внимание.Какви проблеми мога да имам и т.н.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
nikolov22
shoker
stoimen85
Lazar2005
b_d
Мнение от shoker » 06 Мар 2010 13:00
Ами нали книжки се даваха само на хора с основно образование??? По правописа ти изобщо не личи да имаш такова!!!stoimen85 написа:каква книшка ниямам бе шокер ти въобще не си в кериза.
Хайде постарай се и прояви малко уважение към членовете на този форум. Пък току-виж си получил повечко полезни отговори...

shoker
Мнение от diver » 06 Мар 2010 13:40
Дай източника на тази мъдрост, да почетем и ние, да не седим кухи като две хралупи laugh.gif laugh.gif laugh.gifLazar2005 написа:Колеги 5 в 50 не се слага лятото защото е много рядко слагай 10 а зимата карай с 5 иначе ще харчи много масло и няма да има 100 % смазване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от stoimen85 » 07 Мар 2010 19:21
Шокер бате незнам защо изобщо си в този форум, ако си тук да гледаш правописа на хората, то тогава работа тук нямаш.Попитах колиги за съвети а ти нещо започна да се заяждаш, само да ти кажа че нещо си объркал човека, такаче спри се.
Та колеги някой ще кажели нещо полезно за Рафа
Та колеги някой ще кажели нещо полезно за Рафа
stoimen85
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru