аз мойте ги дадох на песакоструй+прахово боядисване и печене,,,,при байчовци дет боядисват джанти...doggyboy написа:Някои от детайлите ще ги чистя на пясъкоструйка,но това което мога сам гледам да го направя за да спестя някой лев,че те заминават като топъл хляб,а и след пясъкоструйка трябва веднага да се обработи че започва да се окислява и работата заминава на вятъра
СРИНТЕР ТРУЕНО
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Мнение от rudolf » 15 Фев 2010 12:25
rudolf
doggyboy
doggyboy
doggyboy
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 28 Фев 2010 21:20
Много добра работа.
Гледай да не одраскаш коша, че и мен ще ме е яд....
Гледай да не одраскаш коша, че и мен ще ме е яд....
Uncle Dido
b_d
Troshko
Мнение от doggyboy » 28 Фев 2010 22:10
За пускането на двигателя ще е завит в парцали(бели памучни) laugh.gif
Щях да забравя.Вече имам обещани джанти които ще и стоят повече от добре(но бели)

7j et25 мисля че ще застанат добре,с добър борд-демек като за тази кола
Колегата джейми ще допринесе за допълването на визията 
Щях да забравя.Вече имам обещани джанти които ще и стоят повече от добре(но бели)

7j et25 мисля че ще застанат добре,с добър борд-демек като за тази кола

doggyboy
doggyboy
Мнение от doggyboy » 02 Апр 2010 14:08
Отдавна не съм ъпдейтвал темичката,ама проекта си напредва лека-полека biggrin.gif Инсталацията е готова,колата си запали след малко ядове.Заводските инжектори се оказаха ебати трудното нещо за откриване,понеже моите стават само за коша,най-близкия аналог който намерих са от рено 1.8 16v и са с 9 единици по големи,но мисля че като заначало няма да е кой знае какъв проблем.
Едната страна на колата вече е готова:

Тук пък се заиграх с единия стоп,който до момента се оказва най-трудното нещо за намиране и навсякъде искат да ги продават комплект,така че засега ще е с бояджийска маскировка за пред КАТ и временно каране

Имам някое питане:въпроса с напречната щанга на задния мост да я направя раздвижна,защото когато колата се свали надолу си мисля че моста ще се измести на една страна.Ако някой го е правил нека сподели.И макар че засега излизат постоянно по някоя засада,ме учудва колко е здраво купето и елементарно направено.
пп.Някой ако може да изрази мнение за пружини,дали мога да ползвам и от друга кола

Едната страна на колата вече е готова:

Тук пък се заиграх с единия стоп,който до момента се оказва най-трудното нещо за намиране и навсякъде искат да ги продават комплект,така че засега ще е с бояджийска маскировка за пред КАТ и временно каране

Имам някое питане:въпроса с напречната щанга на задния мост да я направя раздвижна,защото когато колата се свали надолу си мисля че моста ще се измести на една страна.Ако някой го е правил нека сподели.И макар че засега излизат постоянно по някоя засада,ме учудва колко е здраво купето и елементарно направено.
пп.Някой ако може да изрази мнение за пружини,дали мога да ползвам и от друга кола
doggyboy
Мнение от doggyboy » 16 Сеп 2010 22:15
Е дойде време да пусна някоя друга снимка на бегуната laugh.gif От толкова много бач не остава време:

Uploaded with ImageShack.us
Последните снимки не са с най доброто качество.Вече и се вижда края че тряя да ходи в КАТ и да излиза на пътя че много се протака

Последните снимки не са с най доброто качество.Вече и се вижда края че тряя да ходи в КАТ и да излиза на пътя че много се протака

doggyboy
Мнение от doggyboy » 02 Окт 2010 19:10
........и горе долу на финала:

Останаха дреболийки и другата седмица КАТ

Останаха дреболийки и другата седмица КАТ

doggyboy
REDBULBC
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru