СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
е не си се объркал,,японците са объркали надписитеTroshko написа:Говори си не ми пречишrudolf написа:ако беше така,нямаше да се учудя,,,Troshko написа:Карат с 10/8 кг 12/10
,,,crx бил 750 кила и караше с 16/14
а на тцучия маздата дет виак че е софт. беше с 16/18 кила мм..

що ти е толко трудно да си признаваш кат сбъркаш,ми трябва да се изсулваш,,,аз винаги ти се извинявам,когато си прав. кажи си че не си гледал клипа и си мислял че са импрези,и никой няма да разбере,че в последствие си чел за рейтовете

-
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Айде ако обичаш коментирай си великите постижения на V(P)AG и не се бутай при BMW и тн незначителни марки .......rudolf написа: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3
When the E30 M3 was in its final years of top level competition, the 2.5 liter S14 engine in full race trim was capable of over 340 hp (250 kW) naturally aspirated.
ин

- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка:
- andrian999999
вчера детската градина беше заведена след срещата на екото в мистър пица щтото на децата не им се спеше,към 02:00ч. на най-голямото дете му се обади майка му и му каза, че и тя започвала да излиза по нощни форумни срещи. biggrin.gif за капак на всичко към 03:09ч бе събудено от майка му заради получаване на СМС от развилнелите се деца по софийските улици за смяна на колите.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
На този студ не им ли замръзна пицата на децата?andrian999999 написа:вчера детската градина беше заведена след срещата на екото в мистър пица щтото на децата не им се спеше,към 02:00ч. на най-голямото дете му се обади майка му и му каза, че и тя започвала да излиза по нощни форумни срещи. biggrin.gif за капак на всичко към 03:09ч бе събудено от майка му заради получаване на СМС от развилнелите се деца по софийските улици за смяна на колите.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- andrian999999
zdraveite momci. poneje sum malko nazad v informaciqta. DA vi popitam koga e sabranieto na toyota i kade. kupih si toyota celica i iskam da vida kakvo e na sabranieto. mersi predvaritalno. Ako ima pravopisni gre6ki sajelavam no sum 4ujdanecandrian999999 написа:ми може нещо друго biggrin.gifKiki написа: На този студ не им ли замръзна пицата на децата?laugh.gif

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Виж първия пост на темата и ще ти стане ясно!amudi написа:zdraveite momci. poneje sum malko nazad v informaciqta. DA vi popitam koga e sabranieto na toyota i kade. kupih si toyota celica i iskam da vida kakvo e na sabranieto. mersi predvaritalno. Ako ima pravopisni gre6ki sajelavam no sum 4ujdanecandrian999999 написа:ми може нещо друго biggrin.gifKiki написа: На този студ не им ли замръзна пицата на децата?laugh.gif

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
MERSIKiki написа:Виж първия пост на темата и ще ти стане ясно!amudi написа:zdraveite momci. poneje sum malko nazad v informaciqta. DA vi popitam koga e sabranieto na toyota i kade. kupih si toyota celica i iskam da vida kakvo e na sabranieto. mersi predvaritalno. Ako ima pravopisni gre6ki sajelavam no sum 4ujdanecandrian999999 написа: ми може нещо друго biggrin.gif

- andrian999999
Кой от колегите може да се похвали с добросъседските си отношения?
Та за какво иде реч: Ставам сутринта завеждам дъщерята на детска и навръщане гледам момичето от магазина Генезис почва да чисти сняг, помислих си и аз да изчистя пред, хода ама къде да търся греблото, незнам , и с мойта усложливост казвам на момичето:
добър ден може ли да ми услужите с греблото за сняг пък аз ще ви изчистя пред магазина тя ми каза че няма нужда и ще ми го даде и без това , ноо аз не взех греблото и изчистих пред входа и магазина та са бабите като си говорят днес да казват Андриан изчисти , много добро момче. КОЙ ОТ КОЛЕГИТЕ ВЪВ ФОРУМА МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ?
п.п. Момичето от Дженезис имаше хубави сини очи , ама това междудругуто biggrin.gif biggrin.gif и ме попита кафе или чай ?
Естествено, отговорих че аз ще черпя
Та за какво иде реч: Ставам сутринта завеждам дъщерята на детска и навръщане гледам момичето от магазина Генезис почва да чисти сняг, помислих си и аз да изчистя пред, хода ама къде да търся греблото, незнам , и с мойта усложливост казвам на момичето:
добър ден може ли да ми услужите с греблото за сняг пък аз ще ви изчистя пред магазина тя ми каза че няма нужда и ще ми го даде и без това , ноо аз не взех греблото и изчистих пред входа и магазина та са бабите като си говорят днес да казват Андриан изчисти , много добро момче. КОЙ ОТ КОЛЕГИТЕ ВЪВ ФОРУМА МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ?
п.п. Момичето от Дженезис имаше хубави сини очи , ама това междудругуто biggrin.gif biggrin.gif и ме попита кафе или чай ?
Естествено, отговорих че аз ще черпя
- Прикачени файлове
-
- S4200001.JPG (156.78 KiB) Преглеждано 1423 пъти