Обръщане на десен волан при Celica??
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: !
На площад "Македония" след 00.00ч., има едни....момчета, дето обръщат качествено на цената на най-ниската оферта....martod написа:Не е това проблема... biggrin.gifTroshko написа:
Проблема е ,че в БГ не се намират хора за качествено обръщане
Проблема е че българина иска качествено обръщане, ама да е на цената на най ниската оферта...
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Благодаря много за съветите
Стигнах до извода, че е по-добре да си я взема с ляв волан 1.8 двигател. Последният ми въпрос по темата (щото вече ставам много досаден) е, може ли този 1.8 да бъде заменен с 2.0 177 к.с. ????? Ще се побере ли по-големия двигател??? Ако може да се замени, взимам без да се замислям 1.8 и по-късно ще има трансплантация biggrin.gif И ако може да стане това, проблем ли ще е ако има вече инсталиран газов инжекцион на 1.8-цата, да се сложи по-мощния двигател????? 

Режи се целия преден щит с усилването на рогата и се присажда от донора,знам човек който обръща авенсиси и е направил 5-6(поне тези съм виждал).Даже единия си го кара той - Luxury 2.2 с кожи и т.н.Обаче от него знам ,че тази процедура струва около 5К.Виждал съм и обръщани бусове за по 2К - направо си е тих ужаст с т накрая.LSSAH написа:Е аз гледах такава Селика за 3000 лева. 2000 малко ли са за обръщане????
Ако си манияк за какъвто се представяш е добре да не си правиш илюзии.
AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
Да не правя нова тема...
Имам една налудничава идея в главата. Виждал съм МР2 с фарове от Селика Т23. А може ли Селика Т20(кръглите) да се направи с фаровете на Т23(продълговатите секси фарчета
)
От такива фарове

Към такива

Знам, че ще имам супер много проблеми с напасването, фибростъкла, китосване, пребоядисване... Въпроса ми е други проблеми ще срещна ли? Като свързване към инсталацията и подобни.
Имам една налудничава идея в главата. Виждал съм МР2 с фарове от Селика Т23. А може ли Селика Т20(кръглите) да се направи с фаровете на Т23(продълговатите секси фарчета

От такива фарове

Към такива

Знам, че ще имам супер много проблеми с напасването, фибростъкла, китосване, пребоядисване... Въпроса ми е други проблеми ще срещна ли? Като свързване към инсталацията и подобни.