П.С. Да добавя само, че ме интересува единствено да работят нормално педалите, климатика и самия волан biggrin.gif Подробности като табло, пластмаси и т.н. не ми пречи дори да не могат да се сложат - и без това искам да сменям таблото biggrin.gif
За да стане всичко ток и жица, за обръщането ти трябват поне 3к....LSSAH написа:Е аз гледах такава Селика за 3000 лева. 2000 малко ли са за обръщане????
Смяната на файърлола с такъв от лява дирекция си е вариант за "читаво обръщане на волана " ,ако се нямат възможности за цяло купе .bad_dog написа:Според мен е по-добре да вземеш читаво купе с ляв волан. Да купиш ударена кола с десен волан, желания двигател и да го преместиш.
Не мога да си представя как изобщо може да се направи "читаво обръщане на волана" при положение, че е свързано с рязане и дупчене на ламарини. Да не говорим изобщо за зоната около педала на спирачката, която е усилена, а след това "омеква". Аз лично досега "читаво обръщане" не съм виждал. Ще се радвам обаче да видя снимки на такова.
Проблема е ,че в БГ не се намират хора за качествено обръщанеДон Хуан написа:I az se interesuvam kolko struva obrashtaneto na volana che skoro mai shte se vrashtam v BG i kato znam kolko pari nabih v Celicata (pochti dvoino kolkoto struvashe) naopravo ne mi se prodava- shte bade kato podarak.A sega aktsiza padna ta pone aktsiz niama da plashtam...no vaprosa e realno kolko pari she struva kachestveno obrashtane???
Emi osven da karam s obraten volan no shte e dosta trudno shtoto dvijenieto e mnogo agresivno...tuka edin kolega si kara kola s obraten volan no nikakav problem niama no dvijenieto e po razlichno...estestveno ima nedostatatsi no palno shtastie niema....prosto ne znam kakvo dapraviaTroshko написа:Проблема е ,че в БГ не се намират хора за качествено обръщанеДон Хуан написа:I az se interesuvam kolko struva obrashtaneto na volana che skoro mai shte se vrashtam v BG i kato znam kolko pari nabih v Celicata (pochti dvoino kolkoto struvashe) naopravo ne mi se prodava- shte bade kato podarak.A sega aktsiza padna ta pone aktsiz niama da plashtam...no vaprosa e realno kolko pari she struva kachestveno obrashtane???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост