Моля дайте си мнението за вана Тойота- Пикник
Моля дайте си мнението за вана Тойота- Пикник
Здравейте и за много години!От известно време погледът ми се спира върху всеки Пикник, който зървам по пловдивските улици.Сега карам Пасат-комби и харесвам обемните коли а несъмнено Пикник-а го превъзхожда Ето защо Ви моля да споделите мнението си за този модел на Тойота-плюсове и минуси(бензин-дизел)Благодаря предварително на всички отзовали се фенове на Тойота!
-
според мен
За мен - не си струва, аз карам Карина комби и багажника й не е по-малък от този на Пикник, а разликата в цените на двете коли е двойна. Поне така мога да ти отговоря от гледна точка на работната страна на въпроса , иначе ако ги сравняваш от към външност и интериор мисля, че никой неможе да ти помогне с отговор. Те руснаците най-добре са го казали - По вкус и цвет, товарищ нет 

Ники, благодаря!Разбира се, нямам предвид външността-с всяка хубост и с всяка грозота се свиква..... Интересува ме вътрешен обем и удобство при пътуване ,издръжливост по лоши пътища продължително време на ниски обороти...( Пасата е малко неудобен в балкана)Надеждност на ходовата част -такива ми ти неща......И естествено - цени и достъпност на части !
Не мисля че пасата и пикника са за в балкана...като цяло пикника е здрав и безпроблемен. От двата мотора с които се предлага, лично аз бих избрал бензиновия.Ivaile написа:Ники, благодаря!Разбира се, нямам предвид външността-с всяка хубост и с всяка грозота се свиква..... Интересува ме вътрешен обем и удобство при пътуване ,издръжливост по лоши пътища продължително време на ниски обороти...( Пасата е малко неудобен в балкана)Надеждност на ходовата част -такива ми ти неща......И естествено - цени и достъпност на части !

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
карам пикник доволен съм
широка и удобна кола е много е важно за какво ще я ползваш колата
ако редовно ще я товариш тоест често ще ти се налага да сваляш седалките
колкото и да не ми се нрави ( ОПЕЛ ; ФОЛКСВАГЕ И РЕНО ) вановете във това отношение са много по удобни седалките се свалят бързо и лесно и много важно нещо за лесното товарене е равния под който липства при ТОЙОТА
ако не си карал до сега ван малко ще ти се стори тромав вана което си е така в сравнение със лека кола
това е за друго се не сещам ако се сетиш за нещо питай
широка и удобна кола е много е важно за какво ще я ползваш колата
ако редовно ще я товариш тоест често ще ти се налага да сваляш седалките
колкото и да не ми се нрави ( ОПЕЛ ; ФОЛКСВАГЕ И РЕНО ) вановете във това отношение са много по удобни седалките се свалят бързо и лесно и много важно нещо за лесното товарене е равния под който липства при ТОЙОТА
ако не си карал до сега ван малко ще ти се стори тромав вана което си е така в сравнение със лека кола
това е за друго се не сещам ако се сетиш за нещо питай
TOYOTA-picnik
Здравей, колега!
и аз съм рибар и да ти кажа много съм доволен от каречката пикник, ходил съм по какви ли не места с него. имал съм и комби, но това е друга приказка. лично мое мнение си е де, като гледам силно се различава от останалите съфорумци. моята е дизел 2,2. За половин година минах 15 х.км. - неоткрих нещо което да не ми харесва, но освен за риба, най - често я ползвам като семеен автомобил.
Тромава е друг път Има един колега във форема дето си продава пикника и е от Пловдив - с него можеш да се консултираш.
и аз съм рибар и да ти кажа много съм доволен от каречката пикник, ходил съм по какви ли не места с него. имал съм и комби, но това е друга приказка. лично мое мнение си е де, като гледам силно се различава от останалите съфорумци. моята е дизел 2,2. За половин година минах 15 х.км. - неоткрих нещо което да не ми харесва, но освен за риба, най - често я ползвам като семеен автомобил.
Тромава е друг път Има един колега във форема дето си продава пикника и е от Пловдив - с него можеш да се консултираш.
А, ако говориш за по-новите модели, те не стават по няколко параметъра. Аз говоря за такива - http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=79907 - 2.4 бензин старите с двойно предаване и средно разположен двигател.