Viene pri 60 km/h i 90 km/h

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 05 Яну 2010 11:19

Kolegi problema e rehen sled smiana na zadnata glavina .No sled smnianata triabvahe da otida na reglaj na zadnoto kolelo .Uspiha dago nastroiat dae perpendikuliarno na osta oba4e nemojaha da otkriat ot kyde se regulira kolko da e naklona na koleloto. Ako niakoi znae htemi pomogne mnogo . Sega ednoto mi kolelo e s 1.5mm nad dopostimata granica ot zavodskite nastroiki na kolata koeto me navejda na misylta 4e moje dami iznaosva gumata .Drugoto koeto mi obiasniha 4e pridi kato sym karal kolata s razbit lager i krivo kolelo i sega sled nastrovaneto na koleloto v normalnoto mu polojenie e vyzmojno dami prote4e amortisiora tyi kato predi e rabotel pod naprejenie a sega sled reguliraneto sie vyzvyrnal normalnia na4in na rabota e vyzmojno dasee uheril otvora mu no mi kazaha 4e tova htialo dase razbere 4ak sled kato sym karal 2 meseca .Tova dali e viarno ?

xtreme

Мнение от xtreme » 05 Яну 2010 12:28

По принцип на повечето коли страничния наклон не се регулира.Все пак, ако е макферсон , болтовете които държат амортесьора към шенкела може да са по тънки и да може от там малко да мръдне. Ако имаш късмет дори може да са ексцентрични, т.е с иместен център и да можеш да регулираш и повечеко, но иначе не виждам как ще стане. А другия вариант е да имаш нещо криво...... шенкел, носач смазан тампон. Такива работи :) и затова да бяга. Ааа още нещо, няма да лошо да почнеш да пишеш на кирилица, че много хора от разбиращите няма да ти напишшат отговор дори само заради това.

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 05 Яну 2010 14:05

Po princip neme byrka da piha i na kirilica no vyprosyt e 4e vlizam vyv foruma ot razli4ni komputri koito nesa moia sobstvenost i niamat instaliran BDS s koeto se izviniavam
A sega po vyprosa na temata zadnoto mi oka4vane e nezavisimo mislia 4ee makferson imi kazaha 4e moje dase regulira i naklona na koleloto
Ot drugo miasto me informiraha 4esa bili niakakvi dva bolta ama nemi kazaha kyde to4no se namirat .Kakto kaza kolegata mojebi sa dolnite boltove na amortisiora . Ako nikoi e v 4as s tezi nehthta modela na kolata e Avensis 1

Публикувай отговор