ЧИСТАЧКИ ?
ЧИСТАЧКИ ?
Колеги, моите чистачки май за нищо не стават и исках да ви попитам знаете ли къде мога да си купя читави ...
И още един въпрос, прожината на държача на чистачката може ли да се стяга ?
И още един въпрос, прожината на държача на чистачката може ли да се стяга ?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аз си купих новия модел чистачки (цяло рамо) на Бош от Ауто плюс и работят перфектно, а след това за Корсата на жена ми купих от този модел някакви "китайско куче" biggrin.gif и те работят много добре и са 3 пъти по евтини. Има и още 50 други варианта, но важното е захабят ли се едни чистачки, НЕЗАВИСИМО колко пари си дал за тях да ги смениш в най-кратък срок с нови.
За пружината на рамото се опасявам, че няма да може да се натегне и ако са зле нещата отиваш към нови или запазени втора употреба рамена.
За пружината на рамото се опасявам, че няма да може да се натегне и ако са зле нещата отиваш към нови или запазени втора употреба рамена.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Тези са супер. Аз съм с такива от 3 мисеца.pumabg написа:Взех тези http://www.michelinwiper.com/
За сега съм доволен ..
Не скърцат, не подскачат и чистят идеално.
Не си сбъркал!

Последно промяна от Kiki на 08 Яну 2010 17:01, променено общо 1 път.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
и аз се интересувам .....max-2 написа:И колко струват?Creep написа:Къде се продават?
http://www.autoworldbg.com/news.php?NewsID=9 - тук пише че ги има в бензиностанциите на шел
Toyota Corolla SDN 1.4 VVT, 2006
Молко ще се намеся в темата с въпрос, за което се имвинявам. Но аз като сменях чистачки преди месец се оказа, че задната има пластмасова част, която е като прдължение на рамото и няма как да се сложе друга, която не е точно такава. та въпроса ми е къде мога да намеря такава?
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
kando написа:Молко ще се намеся в темата с въпрос, за което се имвинявам. Но аз като сменях чистачки преди месец се оказа, че задната има пластмасова част, която е като прдължение на рамото и няма как да се сложе друга, която не е точно такава. та въпроса ми е къде мога да намеря такава?
От ибей

Идва на 10паунда, т.е. 22лв. Пиши ако искаш, че тия дни ще ги поръчвам, а тук из БГ никъде не съм видял, освен Тойота, а там дори не ща да питам

А за предните чистачки, взех ей такива - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT
Супер чистят, няма петна, няма никакъв шум!!! Преди това бях с Шампион пак тоя вид, но са шумни и от ден първи не чистеха особено добре. Тези спокойно мога да ги наредя до Бош Аеротуин-а, които карах една година