Ъпгрейд - селика със 7афе двигател
- kolio_spawn
преди време бях решил да си поправям идеално работещата селика.Ето,че и сега като гледам темата ме обземат някакви настроения за ъпгреид.Имам селика със 7афе двигател.Въпроса ми е каква електроника ще ми трябва (може ли с обикновено ECU или ми трябва задължително MEGASQUIRT или нещо от сорта)До колкото разбрах ще трябва да си променя ролките и ремаците.
И така да кажем,че всичко е направено отлично,каква мощност може да се очаква
ииии да колко може да струва този суап
Питам само ориентировачно и се извинявам на колегата,че му спамя темата с моите въпроси.
И така да кажем,че всичко е направено отлично,каква мощност може да се очаква
Питам само ориентировачно и се извинявам на колегата,че му спамя темата с моите въпроси.
Today,Tomorrow,TOYOTA
- kolio_spawn
благодаря на модерато,че ми е преместил темата.
Много е неприятен въпроса с така популярния израз "някои лев".
Да кажем,че парите се изкарват,какво правим със свободното време,от каде да го намерим
.
Ще се радвам все пак ако някои може да ми подметне някакъ отговор по въпроса,които съм задал по-горе.
Успех на всички,заели се с тунинг на колиците си
Много е неприятен въпроса с така популярния израз "някои лев".
Да кажем,че парите се изкарват,какво правим със свободното време,от каде да го намерим
Ще се радвам все пак ако някои може да ми подметне някакъ отговор по въпроса,които съм задал по-горе.
Успех на всички,заели се с тунинг на колиците си
Today,Tomorrow,TOYOTA
Ако искаш просто да си смениш главата друг компютър не ти трябва смесите могат да се докарат като се бъзикат с датчиците най-лесно става с температурния за водата.ремъците и ролките незная какви пасват Бед Дог мисля че знае.Относно мошността към 130-40 коня ще ги докараш лесно.
Човек и добре да живее умира .......
- LordDigital
- СупраДжия
"спрях да ги броя " защото съм прекалено млад за да "умирам от инфаркт" (или по-добре да се самоУбеся) - и разни такиваTroshko написа:Понякога се започва с понятието "някой лев ",а после често срещаната реплика е - "спрях да ги броя " laugh.gif laugh.gif laugh.gifVokil написа:Всичко става мерак се иска четене и много нерви. А-аа да не забравя някой лев и свободно време също ще трябват

LordDigital написа:"спрях да ги броя " защото съм прекалено млад за да "умирам от инфаркт" (или по-добре да се самоУбеся) - и разни такиваTroshko написа:Понякога се започва с понятието "някой лев ",а после често срещаната реплика е - "спрях да ги броя " laugh.gif laugh.gif laugh.gifVokil написа:Всичко става мерак се иска четене и много нерви. А-аа да не забравя някой лев и свободно време също ще трябват![]()