До тогава ще го караш на само утехаRaya написа:Какъв януари бе хораrudolf написа:..........,предлагам да пасуваме и да зачакаме януари..., аз няма да ви дочакам до тогава..........малко съм зле с чакането

това или е изнудване, или сконяване към проституция,,,,и в двата случей аз не участвамmaggkrabar написа:а аз с АЕ86. дай да се разберем за един път месечно на задната седалка на АЕ-то с рулфо свидетел и да подписваме за мезонета. а?Raya написа: а аз със Селика
докато рая се продава на задната седалка на ръждива тойота? пребори се за нея и тя ще е твоя. не става дума за моята тойота. може да имаш раяrudolf написа:аз ще си бръмча легално...
мислех че ме оценява като човек, и е видяла под черупката ми каква нежна и ранима душа съм.....а то всичко било за мезонет....maggkrabar написа:докато рая се продава на задната седалка на ръждива тойота? пребори се за нея и тя ще е твоя. не става дума за моята тойота. може да имаш раяrudolf написа:аз ще си бръмча легално...
за кой ли път?rudolf написа: рая ти си ужасна,,,мразя те,,мразя те ,,чуваш ли,,,няма да ме видиш повече тогава значи щом така,,,не сме спирай,,,тръгвам си,,,
и до неделя си ...............rudolf написа: валерян,глок мента и кантарион
ясно......Перник не е далеч ( дано не ме познаят купувачите на колата ми).......ще елиминираме врагаrudolf написа: ти ще видиш,,,само мокси да се появи,,,гушвам си я и ефидно ти се иззсмивам,и тогава ще злорадствам,,,,,ахх само как ще злорадстваммм муааахах ххахх ххаааа biggrin.gif
и кво правим сега? мокси се гушка само с мен... как ще делим и рая?rudolf написа:ти ще видиш,,,само мокси да се появи,,,гушвам си я и ефидно ти се иззсмивам,и тогава ще злорадствам,,,,,ахх само как ще злорадстваммм муааахах ххахх ххаааа biggrin.gifRaya написа:и пак няманmaggkrabar написа:.....той си тръгна отчаян. .......
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта